Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πρώτη προπόνηση του Θησέα Αγριάς
Πρώτη προπόνηση του Θησέα Αγριάς

Πρώτη προπόνηση του Θησέα Αγριάς

Την Δευτέρα 2 Αυγούστου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό γήπεδο ς θα γίνει η της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.
Μια σεζόν που θα βρει την ομάδα αγωνιζόμενη, για τέταρτη συνεχή σεζόν, στο της αναβαθμισμένης ' Εθνικής, μια σεζόν που ξεκινά με όνειρα και φιλοδοξίες ανάλογα της ιστορίας του συλλόγου .
Τα μέχρι τώρα προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια έχουν ως εξής:
22/8 Ρήγας ος- Θησέας Αγριάς
01/09 Αετός Μεκρυχωρίου- Θησέας Αγριάς
08/09 Σαρακηνός-Θησέας Αγριάς.
Το των φιλικών αγώνων ενδέχεται να διαφοροποιηθεί, ανάλογα με την κλήρωση και την πορεία της ομάδος στο κύπελλο Ελλάδος, στο οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία της συμμετέχει.

Επίσης  το Δ.Σ. του Θησέα Αγριάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του και για την νέα αγωνιστική χρονιά, με τους  ποδοσφαιριστές Απόστολο Χατζησταμάτη και Αλέξανδρο Τσιανάκα, καθώς και με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές Μάνο Ιακωβίδη, Ηλία Ρακή και Δημήτρη Λίτσιο.

Επίσης έγινε ανανέωση  συνεργασίας  με τους ποδοσφαιριστές Αργύρη Κουτσιρίμπα, Θανάση Μπόρα και Χάρη Καρακασίδη.

 

Τέλος το  Δ.Σ. του Θησέα Αγριάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Μάριο Φουρκιώτη ( ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα της  Δήμητρας Ευξεινούπολης)  Βασίλη Δημουλά,  ιάννη Κουτσούκη και Θοδωρή Κουκουτή ( οι οποίοι πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα ) καθώς και με τον Λάζαρο Καραμανλή ( ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Διαγόρα Στεφανοβικείου).

 

Στον Θησέα ο Σωτήρης Κατσιγιάννης

Το Δ.Σ. του Θησέα Αγριάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Σωτήρη Κατσιγιάννη.

Ο νεαρός αγωνίστηκε τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές σεζόν στο της Γ' Εθνικής με την ομάδα του Ατρόμητου Παλαμά, είναι γεννημένος το 2002, είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται με τη ίδια ευχέρεια στη θέση του αριστερού μπάκ, όσο και του αριστερού χαφ.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση