Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πρώτες θέσεις για τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας στο 4ο Ε1 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα
Πρώτες θέσεις για τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας στο 4ο Ε1 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα

Πρώτες θέσεις για τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας στο 4ο Ε1 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα

Στις πρώτες θέσεις βρέθηκν οι θλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης στο 4ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα, το οποίο διεξήχθη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στις πόλεις Πτολεμαΐδα και Αριδαίας.

Συγκεκριμένα οι αθλητές που διακρίθηκαν είναι : Καρπούζας νσταντίνος κατέλαβε την πρώτη θέση στο μονό στην κατηγορία των 14 ετών, Χριστοφορίδου Μαριάνθη κατέλαβε την τρίτη θέση στο μονό στην κατηγορία 16 ετών, Καλφοπούλου Ελένα κατέλαβε την τρίτη θέση στο διπλό στην κατηγορία 12 ετών & την 8η θέση στο μονό στην ίδια κατηγορία.

Πολύ καλή παρουσία στο εν λόγω Πανελλαδικό Πρωτάθλημα είχαν και οι αθλητές Χριστοφορίδου Αναστασία κατέλαβε την 8η θέση στο μονό, Μαρινόπουλος νσταντίνος  και Πράπα Αγγελική.

Οι των αθλητών του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά την άρτια και οργανωμένη δουλειά που γίνεται τόσο από τους όσο και από τους παράγοντες σου συλλόγου.

Ο πρόεδρος Δημήτριος Καρπούζας και το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρουν τους αθλητές και τους της αγωνιστικής ομάδας  Αξελό Κωνσταντίνο και  Νίκο Παρασχάκη .

Επίσης ευχαριστούν τους γονείς όλων των αθλητών του συλλόγου για την αμέριστη συμπαράσταση και την διαρκή υποστήριξη που δείχνουν, με την συνεχόμενη συμμετοχή των παιδιών τους στους που διεξάγονται σε πόλεις ανά την Ελλάδα.

Τα διοικητικά στελέχη και οι προπονητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας εύχονται σε όλους τους αθλητές καλή σχολική και αγωνιστική χρονιά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση