Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Πρώτες θέσεις για τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας στο 4ο Ε1 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα
Πρώτες θέσεις για τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας στο 4ο Ε1 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα

Πρώτες θέσεις για τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας στο 4ο Ε1 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα

Στις πρώτες θέσεις βρέθηκαν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας στο 4ο Ε1 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα, το οποίο διεξήχθη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στις πόλεις Πτολεμαΐδα και Αριδαίας.

Συγκεκριμένα οι αθλητές που διακρίθηκαν είναι : Καρπούζας Κωνσταντίνος κατέλαβε την πρώτη θέση στο μονό στην κατηγορία των 14 ετών, Χριστοφορίδου Μαριάνθη κατέλαβε την τρίτη θέση στο μονό στην κατηγορία 16 ετών, Καλφοπούλου Ελένα κατέλαβε την τρίτη θέση στο διπλό στην κατηγορία 12 ετών & την 8η θέση στο μονό στην ίδια κατηγορία.

Πολύ καλή παρουσία στο εν λόγω Πανελλαδικό Πρωτάθλημα είχαν και οι αθλητές Χριστοφορίδου Αναστασία κατέλαβε την 8η θέση στο μονό, Μαρινόπουλος Κωνσταντίνος  και Πράπα Αγγελική.

Οι διακρίσεις των αθλητών του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά την άρτια και οργανωμένη δουλειά που γίνεται τόσο από τους προπονητές όσο και από τους παράγοντες σου συλλόγου.

Ο πρόεδρος Δημήτριος Καρπούζας και το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρουν τους αθλητές και τους προπονητές της αγωνιστικής ομάδας  Αξελό Κωνσταντίνο και  Νίκο Παρασχάκη .

Επίσης ευχαριστούν τους γονείς όλων των αθλητών του συλλόγου για την αμέριστη συμπαράσταση και την διαρκή υποστήριξη που δείχνουν, με την συνεχόμενη συμμετοχή των παιδιών τους στους αγώνες που διεξάγονται σε πόλεις ανά την Ελλάδα.

Τα διοικητικά στελέχη και οι προπονητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας εύχονται σε όλους τους αθλητές καλή σχολική και αγωνιστική χρονιά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορωνοϊός: Αυξήθηκαν στους 78 οι ασθενείς στις ΜΕΘ, επτά ακόμη νεκροί - https://t.co/ju3SHelYy5 -

  • Ο Κων/νος Τσαρσιταλίδης στο Πανευρωπαϊκό Online Σκακιστικό Πρωτάθλημα Νέων - https://t.co/ytKy4N0i7u -

  • Ο Αλ. Μεϊκόπουλος για τις καταστροφές στον Αλμυρό από τον Ιανό - https://t.co/joG9zYh7Cl -

"Αλιεύοντας" την είδηση