Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πρωταθλήτρια Κεντρικής Ελλάδος η Νίκη Βόλου στην ποδηλασία δρόμου γυναικών Μάστερ
Πρωταθλήτρια Κεντρικής Ελλάδος η Νίκη Βόλου στην ποδηλασία δρόμου γυναικών Μάστερ

Πρωταθλήτρια Κεντρικής Ελλάδος η Νίκη Βόλου στην ποδηλασία δρόμου γυναικών Μάστερ

Επιτυχίες κάτω πό πολύ δύσκολες κιρικές συνθήκες, κατέγραψε το τμήμα ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» που συμμετείχε την Τετάρτη 10/5/23 στο διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας και το Σαββατοκύριακο 13-14/5 στο τοπικό πρωτάθλημα δρόμου στην Λάρισα.

Αποτελέσματα ορεινής ποδηλασίας

– Ραφαήλ Γράντζας 4ος παίδας.

– Αντώνης Αντωνίου 6ος παμπαίδας.

Λυμναίος 7ος μίνι μεγάλα.

Αποτελέσματα ποδηλασίας δρόμου

– Μαρία Κεχαγιά πρωταθλήτρια δρόμου ΤΕΡ στο αγώνισμα χρονομέτρου.

– Σπύρος Παναγιωτακόπουλος 7ος ΜΑΣΤΕΡ Γ στο αγώνισμα χρονομέτρου.

– Οδυσσεύς Βούλγαρης 6ος ΜΑΣΤΕΡ Α στο αγώνισμα αντοχής.

 

 

Ανακοίνωση του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”

Με απόφαση του υπεύθυνου του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Γιώργου Τάκη, διακόπτονται μέχρι νεωτέρας, όλα τα προνόμια που είχαν χορηγηθεί σε αθλήτρια της αγωνιστικής ομάδας  από μεταγραφή, πρωταθλήτρια Ελλάδος το κι αποφασίζεται επίσης, ο της ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, σε όλα τα αγωνιστικά πρωταθλήματα και σε όλες τις της ομάδας, για παράβαση άρθρου του κανονισμού λειτουργίας του τμήματος.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του ο κ. Τάκης τονίζει τα εξής:
Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα εδώ κι επτά χρόνια υπεύθυνος του τμήματος στίβου του Συλλόγου από τη θέση αρχικά του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής και με την του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, καθιέρωσα κανονισμό λειτουργίας του τμήματος με 37 άρθρα. Βασικός στόχος ήταν, η οργάνωση, η χρηστή λειτουργία και η οργανωτική του τμήματος, προκειμένου να υπάρχουν διακριτοί ρόλοι, καθήκοντα, υποχρεώσεις, συμπεριφορές προπονητών, αθλητών, διοικητικών, εξωτερικών συνεργατών, γονέων αθλητών, καθώς και του υπεύθυνου του τμήματος.

Κανείς δεν είναι πάνω από τον Σύλλογο, σε όποια θέση κι αν βρίσκεται. Η αθλήτρια του τμήματος, παρασε άρθρο του κανονισμού και ως όφειλα, της αφαίρεσα όλα τα προνόμια που έχω καθιερώσει κι εφαρμόζω προς όλους τους αθλητές – τριες της αγωνιστικής ομάδας και παράλληλα αποκλείεται από κάθε αγωνιστική εκδήλωση του τμήματος έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Πιστεύω ότι, η πειθαρχία και η συνέπεια είναι το Α και το Ω για το τμήμα μας.

Ευκαιρίας δοθείσης, εκφράζω την βαθιά εκτίμηση προσωπική και του τμήματος για την αθλήτρια του συλλόγου μας Σταυρούλα Παπασακελλαρίου.
Η αθλήτρια, παρά το γεγονός ότι σε λιγότερο από ένα μήνα θα δώσει έναν σημαντικό αγώνα, αυτόν των πανελληνίων εξετάσεων, συμμετείχε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 13- 14 Μαΐου στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων, κερδίζοντας κρίσιμους βαθμούς με την εμφάνισή της στα 5.000μετρα. Η συγκεκριμένη αθλήτρια εδώ και 6 χρόνια συμμετέχει σε όλους τους αγώνες, σε υψηλό επίπεδο. 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση