Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πρωταθλητής Θεσσαλίας στο σκάκι ο Μιχ. Αγγελής
Πρωταθλητής Θεσσαλίας στο σκάκι ο Μιχ. Αγγελής

Πρωταθλητής Θεσσαλίας στο σκάκι ο Μιχ. Αγγελής

Με επιτυχίες για τους σκακιστές της Σκακιστικής Ένωσης Βόλου ολοκληρώθηκε το ατομικό ς στα την Κυριακή 5 Ιουλίου.

Με το πρόβλημα του κορωναϊού που υφίσταται την τρέχουσα περίοδο όλες οι αθλητικές δραστηριότητες τέθηκαν εκτός προγραμματισμού έτσι και το ατομικό . Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες όμως, ο δραστήριος .Σ. Φαρσάλων με την υποστήριξη της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων ς έφερε με σε πέρας τη διαδικασία με σεβασμό στα υγειονομικά .

Στον αγωνιστικό τομέα το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε σε τρεις ημέρες με 6 γύρους με αδιαμφισβήτητο πρωταθλητή τον Μιχάλη Αγγελή με 6/6 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Στη δεύτερη θέση ο ιώργος Χατζηπολίτης (πρόεδρος της Σ.Ε. Βόλου) ο οποίος ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 5/6. Έτσι η διπλή στη γενική βαθμολογία για τη Σ.Ε. Βόλου επαναλήφθηκε φέτος όπως και πέρυσι.

Ακόμη μια επιτυχία υπήρξε και στην κατηγορίας U12, όπου ο νεαρός σκακιστής Χρήστος- Κωνσταντίνος Γκαβαρδίνας με 3/6 κατετάγη τρίτος. Για τους υπόλοιπους σκακιστές του συλλόγου που συμμετείχαν, είχαμε τις παρακάτω θέσεις στη γενική βαθμολογία: ο Μαρίτσης Ζήσης 15ος με 3,5/6, ο Κορώνας Βασίλειος 18ος με 3/6, και ο Σαρίκας Σωτήρης 37ος με 1,5/4. Συνολικά αγωνίσθηκαν 43 σκακιστές. Η Σκακιστική Ένωση Βόλου συγχαίρει τους συμμετέχοντες σκακιστές της που διατηρούν σε υψηλό επίπεδο τις επιδόσεις τους.

Όλα τα αποτελέσματα και την τελική βαθμολογία μπορεί να τα δει κάποιος στο λινκ: http://chess-results.com/tnr529988.aspx?lan=19

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση