Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πρωταθλητής Θεσσαλίας στο σκάκι ο Μιχ. Αγγελής
Πρωταθλητής Θεσσαλίας στο σκάκι ο Μιχ. Αγγελής

Πρωταθλητής Θεσσαλίας στο σκάκι ο Μιχ. Αγγελής

Με επιτυχίες για τους της Σκακιστικής Ένωσης ολοκληρώθηκε το ατομικό Θεσσαλίας στα Φάρσαλα την Κυριακή 5 Ιουλίου.

Με το πρόβλημα του κορωναϊού που υφίσταται την τρέχουσα περίοδο όλες οι αθλητικές δραστηριότητες τέθηκαν εκτός προγραμματισμού έτσι και το ατομικό . Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες όμως, ο δραστήριος Γ.Σ. Φαρσάλων με την υποστήριξη της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας έφερε με σε πέρας τη διαδικασία με σεβασμό στα υγειονομικά μέτρα ς.

Στον αγωνιστικό τομέα το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε σε τρεις ημέρες με 6 γύρους με αδιαμφισβήτητο πρωταθλητή τον Μιχάλη Αγγελή με 6/6 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Στη δεύτερη θέση ο Γιώργος Χατζηπολίτης (πρόεδρος της Σ.Ε. ) ο οποίος ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 5/6. Έτσι η διπλή στη γενική βαθμολογία για τη Σ.Ε. Βόλου επαναλήφθηκε φέτος όπως και πέρυσι.

Ακόμη μια επιτυχία υπήρξε και στην κατηγορίας U12, όπου ο σκακιστής Χρήστος- νσταντίνος Γκαβαρδίνας με 3/6 κατετάγη τρίτος. Για τους υπόλοιπους σκακιστές του συλλόγου που συμμετείχαν, είχαμε τις παρακάτω θέσεις στη γενική βαθμολογία: ο Μαρίτσης Ζήσης 15ος με 3,5/6, ο Κορώνας Βασίλειος 18ος με 3/6, και ο Σαρίκας Σωτήρης 37ος με 1,5/4. Συνολικά αγωνίσθηκαν 43 σκακιστές. Η Σκακιστική Ένωση Βόλου συγχαίρει τους συμμετέχοντες σκακιστές της που διατηρούν σε υψηλό επίπεδο τις επιδόσεις τους.

Όλα τα αποτελέσματα και την τελική βαθμολογία μπορεί να τα δει κάποιος στο λινκ: http://chess-results.com/tnr529988.aspx?lan=19

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση