Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Πρωταθλητής Θεσσαλίας στο σκάκι ο Μιχ. Αγγελής
Πρωταθλητής Θεσσαλίας στο σκάκι ο Μιχ. Αγγελής

Πρωταθλητής Θεσσαλίας στο σκάκι ο Μιχ. Αγγελής

Με επιτυχίες για τους σκακιστές της Σκακιστικής Ένωσης Βόλου ολοκληρώθηκε το ατομικό πρωτάθλημα Θεσσαλίας στα Φάρσαλα την Κυριακή 5 Ιουλίου.

Με το πρόβλημα του κορωναϊού που υφίσταται την τρέχουσα περίοδο όλες οι αθλητικές δραστηριότητες τέθηκαν εκτός προγραμματισμού έτσι και το ατομικό πρωτάθλημα. Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες όμως, ο δραστήριος Γ.Σ. Φαρσάλων με την υποστήριξη της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας έφερε με επιτυχία σε πέρας τη διαδικασία με σεβασμό στα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Στον αγωνιστικό τομέα το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε σε τρεις ημέρες με 6 γύρους με αδιαμφισβήτητο πρωταθλητή τον Μιχάλη Αγγελή με 6/6 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Στη δεύτερη θέση ο Γιώργος Χατζηπολίτης (πρόεδρος της Σ.Ε. Βόλου) ο οποίος ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 5/6. Έτσι η διπλή επιτυχία στη γενική βαθμολογία για τη Σ.Ε. Βόλου επαναλήφθηκε φέτος όπως και πέρυσι.

Ακόμη μια επιτυχία υπήρξε και στην κατηγορίας U12, όπου ο νεαρός σκακιστής Χρήστος- Κωνσταντίνος Γκαβαρδίνας με 3/6 κατετάγη τρίτος. Για τους υπόλοιπους σκακιστές του συλλόγου που συμμετείχαν, είχαμε τις παρακάτω θέσεις στη γενική βαθμολογία: ο Μαρίτσης Ζήσης 15ος με 3,5/6, ο Κορώνας Βασίλειος 18ος με 3/6, και ο Σαρίκας Σωτήρης 37ος με 1,5/4. Συνολικά αγωνίσθηκαν 43 σκακιστές. Η Σκακιστική Ένωση Βόλου συγχαίρει τους συμμετέχοντες σκακιστές της που διατηρούν σε υψηλό επίπεδο τις επιδόσεις τους.

Όλα τα αποτελέσματα και την τελική βαθμολογία μπορεί να τα δει κάποιος στο λινκ: http://chess-results.com/tnr529988.aspx?lan=19

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οι Θερμοπύλες και η Σαλαμίνα μας διδάσκουν….. - https://t.co/wLbJslmjMw -

  • Αλ.  Μεϊκόπουλος: «Εικόνα εγκατάλειψης στην Παιδιατρική Κλινική του Αχιλλοπούλειου εν μέσω κορωναϊού»… - https://t.co/7HVsSJbnsJ -

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Με ΣΔΙΤ το νέο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου - https://t.co/54c825c3wS -

"Αλιεύοντας" την είδηση