Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πρωταθλητής ο Γ.Σ. Αλμυρού, βλέποντας… Γ’ Εθνική!
Πρωταθλητής ο Γ.Σ. Αλμυρού, βλέποντας… Γ’ Εθνική!

Πρωταθλητής ο Γ.Σ. Αλμυρού, βλέποντας… Γ’ Εθνική!

Οι “κυανόλευκοι” κέρδισαν την στα πέναλτι, στον δεύτερο τελικό (1-0 η κανονική διάρκεια του αγώνα, με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, σκορ και του πρώτου αγώνα), κατέκτησε το δέκατο της Α' και οδηγείται σε άζ για την πολυπόθητη άνοδο στην Γ' Εθνική.

Τί κι αν ακυρώθηκε το γκολ των γηπεδούχων στο 83′; Τί κι αν έμειναν με 9 παίκτες στο 85′; Οι παίκτες του Γ.Σ. Αλμυρού κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα οδηγούσε το δεύτερο τελικό στην παράταση, με απευθείας φάουλ του Αναστασίου στο 99′(!). Το σκορ παρέμεινε ίδιο κατα τη διάρκεια του έξτρα χρόνου, με το να κρίνεται στη “ρώσικη ρουλέτα” των πέναλτι. Τελικό σκορ, 4-3 για τους Αλμυριώτες, με την ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου να ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια, μέσα σε αποθέωση από τους αρκετούς φιλάθλους, που παρευρέθησαν στις κερκίδες του γηπέδου.

Επόμενη πρόκληση για τους “κυανόλευκους” τα άζ για την άνοδο στην Γ' Εθνική, που θα αρχίσουν στις 10 Μαΐου και θα αντιμετωπίσουν τους πρωτ των ΕΠΣ ς, Τρικάλων, Καρδίτσας και Πιερίας.

Αναλυτικά η εξέλιξη των πέναλτι:

Αποστολίδης         απόκρουση

Μαλισσόβας           1-0

Φαρασόπουλος     1-1

Κυριάκος 2-1

Μόσιος   2-2

Χειλάς     απόκρουση

Σπ. Αναστασίου     2-3

Φαράντος                3-3

Σατελιάν  απόκρουση

Β. Αναστασίου        4-3

 

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ (Λευτέρης Καλογήρου): Πλακαρός, Φαράντος, Κουρτέλης (46' Χειλάς), Γρούνας, Κυριάκος, Τσιάτσιος, Π. Βούλγαρης, Ράπτης (61' Μαλισσόβας), Β. Αναστασίου, Αρας, Αντζούρης (73' Ν. Βούλγαρης).

Α.Ε. ΔΙΜΗΝΙΟΥ (Κώστας Παπαστεργίου): Κοντογιάννης, Σπ. Αναστασίου, Ζάγκας, Βητόπουλος, Μοράλες, Φαρασόπουλος, Μαυρίδης, Αποστολίδης, Τσουκάλης (85' Μόσιος), Αξιώτης (62' Τσεκούρας), Τανάγιας (74' Σατελιάν).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση