Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πρωταγωνίστρια για ακόμα μια φορά η Νίκη Βόλου στην υδατοσφαίριση
Πρωταγωνίστρια για ακόμα μια φορά η Νίκη Βόλου στην υδατοσφαίριση

Πρωταγωνίστρια για ακόμα μια φορά η Νίκη Βόλου στην υδατοσφαίριση

 

Με γεμάτες βλίτσες επέστρεψε πό την Πάτρα η ομάδα των μίνι-παίδων του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Βαλίτσες που περιείχαν πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, απόκτηση πολύτιμων εμπειριών, τιμητικές διακρίσεις και πάνω από όλα αμέτρητα παιδικά χαμόγελα.

Η ομάδα της Νίκης εντυπωσίασε με την παρουσία της και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο 5ο Splash Waterpolo Tournament που διεξήχθη στην πρωτεύουσα την Αχαΐας το τετραήμερο 03-06/01.

Η Agenda Sports Action σε με τον προπονητή υδατοσφαίρισης και παλιό Ολυμπιονίκη Δημήτρη Σελετόπουλο και με συνδιοργανώτρια την ομάδα του ΝΟΠ διοργάνωσε μια ακόμα της υδατοσφαίρισης, στην οποία οι μικροί αθλητές της Νίκης κατέλα την τρίτη θέση, έχοντας ως απολογισμό 4 νίκες και 2 ήττες.

Συγκεκριμένα επικράτησαν 2 φορές της ομάδας της Καστέλας με 11-3 και 11-6, της ομάδας της ΝΕΠ με 13-6, της ομάδας της Χίου με 8-7, ενώ ηττήθηκαν από την ομάδα της ΝΕΛ με 8-2 και από τον ΝΟΠ με 12-9.

Επίσης τεράστια επιτυχία σημείωσε ο αθλητής της ομάδας της Νίκης Μεριστούδης Ιωάννης που ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 31 τέρματα, παίρνοντάς και το αντίστοιχο , το οποίο βεβαίως ανήκει σε όλη την ομάδα και το μοιράστηκε με τους φίλους και συναθλητές του.

Η απόκτηση όμως των εμπειριών και η συνεχής αγωνιστική ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που πλησιάζουν είναι τα μεγαλύτερα οφέλη της ομάδας του Δημήτρη Κόφφα, που είχε στην διάθεσή του τους: Βαλτσίωτη, Μεριστούδη, Παπουτσή, Καλαντζή, Σιγανό, Γλούμη, Κανάκη, Βασιλούδη και Μαρσουίδη.

Παράλληλα οι εγγραφές συνεχίζονται στο της Νίκης Βόλου καθημερινά στο κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βασίλης Πολύμερος κάθε απόγευμα μετά τις 19:00.

Η ομάδα της Νίκης διατηρεί στις μικρές ηλικίες τμήμα προ-μίνι, καθώς και τμήμα εκμάθησης με εξειδικευμένους και καλεί όλους όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση