Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Προσλήψεις γυμναστών στον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ
Προσλήψεις γυμναστών στον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ

Προσλήψεις γυμναστών στον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ

Πρόσληψη, με σύμβαση ς ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (οκτώ μηνών)  τεσσάρων γυμναστών,για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου, σε δομές της Διεύθυνσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ ανακοινώνει ο σχετικός Οργανισμός.
Ειδικότερα ανακοινώνεται η τεσσάρων ατόμων ΠΕ ΚΑΘΗΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΩΓΗΣ ( ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ) .
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 10 ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την της τελευταίας δημοσίευσης της απόφασης σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής στο κατάστημα της υπηρεσίας, στα παραρτήματα αυτής και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου , εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
Η προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια ) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Η υπηρεσία θα καταρτίσει τους πίνακες και μετά την κατάρτιση των πινάκων, η αρμόδια υπηρεσία θα αναρτήσει, το αργότερο μέσα σε 20 ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων στα καταστήματα των γραφείων του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, ενώ θα συνταχθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης το οποίο θα υπογραφεί από δύο υπαλλήλους της υπηρεσίας.
Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία οκτώ ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους.
Η ένσταση κατατίθεται στην ς των αιτήσεων.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση