Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πρόσκληση ενδιαφέροντος προπονητών για το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου
Πρόσκληση ενδιαφέροντος προπονητών για το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Πρόσκληση ενδιαφέροντος προπονητών για το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Το τμήμα κολύμβησης του «Η ΝΙΚΗ», απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για , που θα προστεθούν στη στελέχωση του τμήματος.

Μετά  την κατάκτηση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του Πρωταθλήματος Κατηγοριών, το τμήμα έχει αυξήσει σημαντικά τη δυναμική του σε νέα παιδιά και έχοντας ως προτεραιότητα την αναβάθμιση της προπονητικής εκπαίδευσης, απευθύνει την παραπάνω πρόσκληση.

Θα προτιμηθούν – απόφοιτοι με ειδικότητα στην κολύμβηση.

Αποστολή βιογραφικών στη γραμματεία του συλλόγου:

Πανθεσσαλικό στάδιο   Γραφεία ς Βόλου      ΤΚ 38446

Τηλέφωνο ς : 24210 – 85221

Ηλεκτρονική διεύθυνση :  gsnikivolou@gmail.com

 

 Καταγγελία του Γ.Σ ΒΟΛΟΥ «Η ΝΙΚΗ»

Ο  Γ.Σ ΒΟΛΟΥ «Η ΝΙΚΗ» καταγγέλλει την άνανδρη που δέχθηκε ο τεχνικός διευθυντής Υδατοσφαίρισης του Συλλόγου Σωτήρης Καλογήρου, από τον προπονητή του ΟΥΚ Δημήτρη Κόφφα.

Ο Δημήτρης Κόφφας, εν ώρα υπηρεσίας ως ναυαγοσώστης σε γνωστή της πόλης, επιτέθηκε φραστικά με χυδαίες εκφράσεις και με την απειλή χειροδικίας στον κ. Καλογήρου που είχε πάει για μπάνιο, μπροστά στα μάτια της συζύγου του, την ημέρα της ονομαστικής του εορτής.

Επίσης εκφράστηκε με ακατανόμαστες εκφράσεις, κατά του συλλόγου της ς Βόλου.

Ο κ. Καλογήρου σεβόμενος τον αθλητισμό της πόλης, έκανε παρέμβαση στην , εκδόθηκε Εισαγγελική Παραγγελία, το περιστατικό καταγράφηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να κληθεί ο εν λόγω για συστάσεις, ενώ ο κ. Καλογήρου, επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός του.

Είναι απερίφραστα καταδικαστέες, τέτοιες συμπεριφορές από ανθρώπους που τους εμπιστεύονται οι γονείς τα παιδιά τους κι οφείλουν πρώτιστα, να διδάσκουν ήθος.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση