Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Προσφορά απινιδωτή στο τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου
Προσφορά απινιδωτή στο τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου

Προσφορά απινιδωτή στο τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου

Δημιουργείται ιατρείο Α’ Βοηθειών

Τον δικό του Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή, αποκτά το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, δωρεά των φροντιστηρίων “ΔΙΑΣΤΑΣΗ”.

Η παράδοση του απινιδωτή, έγινε την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021, από τον ιδρυτή των φροντιστηρίων Αποστόλη Παπαθεοδώρου, στον έφορο του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Γιώργο Τάκη.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαθεοδώρου: “Τα φροντιστήρια “ΔΙΑΣΤΑΣΗ” εδώ και χρόνια στέκονται αρωγός στους αθλητικούς Συλλόγους, γιατί πιστεύουμε ότι έχουμε κοινές δραστηριότητες. Εμείς από την πλευρά μας ασχολούμαστε με την πνευματική άσκηση και οι αθλητικοί με την σωματική άσκηση. Είναι αλληλένδετα. Έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις με τον στίβο της Νίκης Βόλου, καθώς πολλοί αθλητές μας κάνουν πρωταθλητισμό στον στίβο της Νίκης Βόλου.
Το αρχαίο γνωμικό “Νους υγιής εν σώματι υγιεί” είναι η φιλοσοφία των φροντιστηρίων “ΔΙΑΣΤΑΣΗ” εδώ και 31χρόνια. Ως εκπρόσωπος όλης της εκπαιδευτικής οικογένειας της “ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ” σε Βόλο και Ν. Ιωνία, να σας πω ότι έχουμε διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης με όλα τα τμήματα της Νίκης Βόλου”.

Ο κ. Παπαθεοδώρου, πρόσθεσε: “Η κίνηση αυτή, αποτελεί μια έμμεση ανταπόδοση προς τους γονείς των παιδιών μας κι επιβράβευση των προσπαθειών των εθελοντών που βρίσκονται στους Συλλόγους, στα Δ.Σ. καθώς και στους και αθλητές – μαθητές μας”.

Από την πλευρά του, ο έφορος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Γιώργος Τάκης, ευχαρίστησε τον κ. Παπαθεοδώρου για την ευγενική προσφορά του και όπως είπε: “Ο κ. Παπαθεοδώρου πρόσφερε ένα σημαντικό ποσό στο τμήμα και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην αγορά ενός Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, που μπορεί να σώσει τη ζωή ενός αθλούμενου. Αποτελεί ένα χρήσιμο “εργαλείο” για όλους. Θα ήθελα να εκφράσω εκ μέρους του τμήματος και του Συλλόγου τις ευχαριστίες μας προς τον κ. Παπαθεοδώρου , καθώς και στην προπονήτρια του τμήματος Ελένη Σκουργιά για τις ενέργειές της.”.

Επισημαίνεται ότι, το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου, προχωρά στη δημιουργία ιατρείου – Α’ Βοηθειών στην αίθουσα παγοθεραπείας που λειτουργεί στο τμήμα, ενώ εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού θα εκπαιδεύσουν τους και το διοικητικό προσωπικό – γραμματεία στη χρήση του απινιδωτή μέσα στο επόμενο διάστημα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση