Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Προσφυγή και ο Γιαλούσης
Προσφυγή και ο Γιαλούσης

Προσφυγή και ο Γιαλούσης

Ο έμπειρος αμυντικός προσέφυγε στη , προκειμένου να διεκδικήσει τα που του οφείλει η Ολυμπιακός Βόλου, όντας ο πέμπτος που το πραγματοποιεί. – Ανακοίνωση των Austrian Boys, σχετικά με το σενάριο της μίας ομάδας στην πόλη.

Ενώ το διοικητικό αδιέξοδο φαίνεται πως δύσκολα θα ξεπεραστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι ποδοσφαιριστές που επάνδρωναν το ρόστερ της περασμένης αγωνιστικής σεζόν προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους.

Έτσι, μετά τους Μπαλντοβαλίεφ, Διαμαντόπουλο, Ρόκα, Μακρυδημήτρη και ο Λευτέρης Γιαλούσης κατέθεσε προσφυγή εις βάρος της ερυθρόλευκης . α υπενθυμίσουμε πως ο Γιαλούσης δεν ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό, καθώς το συμβόλαιό του έχει λήξει και δύσκολα θα ανανεωθεί.

Πάντως, η επίσημη πλευρά του Ολυμπιακού, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προσπαθήσει, μόλις υπάρξει και κάποια διοικητική εξελιξη, να καλέσει έναν-έναν τους ποδοσφαιριστές που τους οφείλονται , προκειμένου να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση και να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

 

Austrian Boys: “Να έρθουν να στήσουν κάλπες έξω από το ΕΑΚ”

Ο σύνδεσμος των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού εξέδωσε , σχετικά με την πολυακουσμένη , απορρίπτοντάς την κατηγορηματικά, σεβόμενοι την ιστορία και τη δυναμική της ομάδας που υποστηρίζουν. Παράλληλα, ενημερώνουν πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η επόμενη μέρα της ομάδας, τονίζοντας πως εγγυώνται στήριξη σε όποιον θελήσει να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Αναλυτικά η :

“Είναι αλήθεια ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό κάνουμε υπομονή και δεν έχουμε παρέμβει για να εκφράσουμε τις απόψεις μας απέναντι στο κλίμα που αιωρείται εδώ και κάποιες ημέρες στη πόλη του Βόλου σχετικά με την ομάδα μας.
Ελπίζουμε, αυτήν την υπομονή να μην την αντιλαμβάνονται κάποιοι ως αδυναμία, γιατί γνωρίζουν όλοι καλά πως αυτό θα είναι ένα τεράστιο λάθος.
Παρακολουθούμε από πολύ κοντά και με μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις σχετικά με τον Ολυμπιακό Βόλου …και να ξέρουν όλοι ότι είμαστε ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.

Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα μια και καλή και για ΠΑΝΤΑ. Σκέψεις και μαϊμουδίσια σενάρια για μια «νέα» δήθεν ομάδα στη πόλη του Βόλου, στις πλάτες όμως του Ολυμπιακού Βόλου όχι μόνο δεν μας αφορούν καθόλου αλλά παράλληλα τα θεωρούμε προσβλητικά απέναντι στην ιστορία, στο μέγεθος, στους οπαδούς και στα όσα εκφράζει αυτή η ομάδα.
Και επειδή παρατηρούμε κάποιες διαδικτυακές δήθεν δημοσκοπήσεις περί αυτού του θέματος, όπου ο οποιοσδήποτε άσχετος μπορεί να κάνει ένα κλικ, καλούμε αν κάποιος θεσμικός παράγοντας έχει αμφιβολίες και θέλει να κάνει μια δημοσκόπηση για το συγκεκριμένο ζήτημα να στήσει κάλπες στις κερκίδες του ΕΑΚ …και τότε θα διαπιστώσουν όλοι πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου δεν παίζουν με την ιστορία και την αξιοπρέπεια της ομάδας τους. Επίσης, θέλουμε να συμβουλεύσουμε κάποιους δημοσιογράφους ή κάποιους άλλους που πουλάνε φθηνό “οπαδιλικί” στο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, να σταματήσουν να συντηρούν εντέχνως το συγκεκριμένο θέμα γιατί απλά αν συνεχίσουν το μόνο που αποδεικνύουν είναι η αναξιοπιστία τους.

Το μόνο πράγμα που μας ενδιαφέρει, είναι η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό Βόλου και το πώς θα διαμορφωθούνε οι κατάλληλες συνθήκες ώστε η ομάδα να αποκτήσει μια θετική προοπτική για τα επόμενα χρόνια.
Καλούμε λοιπόν όλους όσους πραγματικά μπορούν και θέλουν να συμμετέχουν στη νέα αυτή προσπάθεια να το κάνουν ΑΜΕΣΑ προκειμένου να μην χαθεί άλλος πολύτιμος .
Το να υπηρετείς τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ είναι μια ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ. Και όσοι τιμούν με αυτό τον τρόπο τον Ολυμπιακό Βόλου, από εμάς θα έχουν την μέγιστη υποστήριξη.

Βόλος είναι η πόλη που ζούμε και αγαπάμε.
Ολυμπιακός Βόλου είναι το νόημα και η λατρεία της ζωής μας.”

 

 

"Αλιεύοντας" την είδηση