Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Προς παραχώρηση στον Δήμο Βόλου το Πανθεσσαλικό Στάδιο
Προς παραχώρηση στον Δήμο Βόλου το Πανθεσσαλικό Στάδιο

Προς παραχώρηση στον Δήμο Βόλου το Πανθεσσαλικό Στάδιο

Τηλεφωνική επι με την Μαγνησίας, Ζέτα Μακρή είχε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑΔ Α.Ε. Στέφανος Δ. . Η επι που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΤΑΔ Α.Ε. είχε στόχο να ενημερώσει την κα. Μακρή για τα πραγματικά ως προς την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου στον Δήμο , με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της βουλευτού Μαγνησίας σε τοπικά Μ.Μ.Ε σχετικά με τον τρόπο ς του θέματος από την πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Εταιρείας.

Ο κ. εξέφρασε για άλλη μια φορά τη θετική του βούληση για την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου στον Δήμο Βόλο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, ενώ επισήμανε στην κα. Μακρή πώς πάγια θέση της ΕΤΑΔ Α.Ε. αποτελεί η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας σε συν με τους θεσμικούς φορείς της Τοπικής Αυτος, όταν αυτό καθίσταται πρόσφορο και εφικτό και πάντοτε σύμφωνα με την καταστατική αποστολή της Εταιρείας.

Απαντώντας στις πρόσφατες δηλώσεις της κας Μακρή σύμφωνα με τις οποίες ο ίδιος απέσυρε το θέμα της παραχώρησης του Πανθεσσαλικού Σταδίου από την πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ., ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑΔ Α.Ε. διευκρίνισε στην κα. Μακρή πώς το θέμα αποσύρθηκε κατόπιν πρότασης του προέδρου του Δ.Σ. προκειμένου να υπάρξουν κάποιες διευκρινίσεις και σύντομα η διαδικασία παραχώρησης θα ολοκληρωθεί, κάτι που θα επιβεβαιώνεται και από τα πρακτικά της εν λόγω συνεδρίασης, τα οποία μπορούν να είναι στη διάθεση της Βουλής.

Ο κ. Βλαστός εξέφρασε τη βούληση του για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραχώρησης του Πανθεσσαλικού Σταδίου στον Δήμο Βόλο ευχαριστώντας την κα. Μακρή για το ενδιαφέρον της και επισημαίνοντάς της πως οποτεδήποτε χρειάζεται έγκυρη και εμπεριστατωμένη πληροφόρηση σχετικά με θέματα που αφορούν στην Εταιρεία η Εκτελεστική Διοίκηση της ΕΤΑΔ Α.Ε. (διευθύνων σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος) βρίσκονται πάντοτε στη διάθεσή της.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση