Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Προς ολοκλήρωση η μελέτη ποδηλατοδρομίου στο Βόλο
Προς ολοκλήρωση η μελέτη ποδηλατοδρομίου στο Βόλο

Προς ολοκλήρωση η μελέτη ποδηλατοδρομίου στο Βόλο

Από την πρώτη στιγμή που αποτυπώθηκε εν τοις πράγμασι η επιθυμία του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, για τη δημιουργία ποδηλατοδρομίου στο Βόλο, άρχισαν και όλες οι διαδικασίες και ενέργειες που απαιτούνται για τα δημόσια έργα, προκειμένου το όραμα της Περιφέρειας να γίνει πράξη, κάτι στο οποίο η Περιφέρεια έχει δώσει επανειλημμένα εξετάσεις και επέτυχε με άριστα.

Συγκεκριμένα η μελέτη για τη δημιουργία του ποδηλατοδρομίου έχει ανατεθεί ήδη προ πολλού σε μελετητικό γραφείο που πληροί όλες τις προϋποθέσεις ενός τόσο απαιτητικού έργου εδώ και αρκετό καιρό και τείνει προς την ολοκλήρωσή της.

Σημειωτέον, ανά τακτά διαστήματα, έγιναν συσκέψεις με τους μελετητές, τους μηχανικούς της Μαγνησίας, τον περιφερειάρχη και την αντιπεριφερειάρχη, όπου παρακολουθούνταν η πορεία των προβλεπόμενων εργασιών, παρουσία και του αξιαγάπητου παγκόσμιου βολιώτη πρωταθλητή μας κ. Βολικάκη, με τελευταία πολύωρη συνάντηση εργασίας προ ολίγων ημερών στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, όπου έγινε παρουσίαση του τελικού σχεδίου, με όλες τις εναλλακτικές εκδοχές.

Μάλιστα, στην τελευταία συνάντηση εργασίας, συμμετείχαν και δύο επιχειρηματίες από το Λονδίνο, οι οποίοι έχουν σχετική εμπειρία από πίστες υφιστάμενων ποδηλατοδρομίων. Άρα εντός του προσεχούς διαστήματος, τα τεύχη δημοπράτησης θα παραδοθούν από την ανάδοχο εταιρεία στην Περιφέρεια.

Η σχετική ενημέρωση στόχο έχει ,την άμβλυνση των όποιων ανησυχιών και την επισήμανση, πως το έργο αυτό, αποτελεί για εμάς, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ύψιστο αθλητικό στόχο, τον οποίο θα επιτύχουμε πάραυτα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οδηγούσαν δίκυκλα χωρίς δίπλωμα - https://t.co/zO6gTaiI4E -

  • Ένταξη ιατρείων με κοινή άδεια λειτουργίας σε προγράμματα ενίσχυσης της απασχόλησης προσωπικού… - https://t.co/da7W5t9JVa -

  • Ογδόντα οκτώ θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/4fAbIADvJM -

"Αλιεύοντας" την είδηση