Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Προς ολοκλήρωση η μελέτη ποδηλατοδρομίου στο Βόλο
Προς ολοκλήρωση η μελέτη ποδηλατοδρομίου στο Βόλο

Προς ολοκλήρωση η μελέτη ποδηλατοδρομίου στο Βόλο

Από την πρώτη στιγμή που αποτυπώθηκε εν τοις πράγμασι η επιθυμία του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, για τη ποδηλατοδρομίου στο Βόλο, άρχισαν και όλες οι διαδικασίες και ενέργειες που απαιτούνται για τα , προκειμένου το όραμα της Περιφέρειας να γίνει πράξη, κάτι στο οποίο η Περιφέρεια έχει δώσει επανειλημμένα εξετάσεις και επέτυχε με άριστα.

Συγκεκριμένα η μελέτη για τη του ποδηλατοδρομίου έχει ανατεθεί ήδη προ πολλού σε μελετητικό που πληροί όλες τις προϋποθέσεις ενός τόσο απαιτητικού υ εδώ και αρκετό καιρό και τείνει προς την ολοκλήρωσή της.

Σημειωτέον, ανά τακτά διαστήματα, έγιναν συσκέψεις με τους μελετητές, τους μηχανικούς της ς, τον περιφερειάρχη και την αντιπεριφερειάρχη, όπου παρακολουθούνταν η πορεία των προβλεπόμενων εργασιών, παρουσία και του αξιαγάπητου παγκόσμιου βολιώτη πρωταθλητή μας κ. Βολικάκη, με τελευταία πολύωρη συνάντηση ς προ ολίγων ημερών στην Περιφερειακή Ενότητα ς και Σποράδων, όπου έγινε παρουσίαση του τελικού σχεδίου, με όλες τις εναλλακτικές εκδοχές.

Μάλιστα, στην τελευταία συνάντηση ς, συμμετείχαν και δύο επιχειρηματίες από το Λονδίνο, οι οποίοι έχουν σχετική εμπειρία από πίστες υφιστάμενων ποδηλατοδρομίων. Άρα εντός του προσεχούς διαστήματος, τα τεύχη δημοπράτησης θα παραδοθούν από την ανάδοχο εταιρεία στην Περιφέρεια.

Η σχετική ενημέρωση στόχο έχει ,την άμβλυνση των όποιων ανησυχιών και την επισήμανση, πως το αυτό, αποτελεί για εμάς, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ύψιστο αθλητικό στόχο, τον οποίο θα επιτύχουμε πάραυτα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση