Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Προς ολοκλήρωση η μελέτη ποδηλατοδρομίου στο Βόλο
Προς ολοκλήρωση η μελέτη ποδηλατοδρομίου στο Βόλο

Προς ολοκλήρωση η μελέτη ποδηλατοδρομίου στο Βόλο

Από την πρώτη στιγμή που ποτυπώθηκε εν τοις πράγμσι η επιθυμία του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, για τη ποδηλατοδρομίου στο Βόλο, άρχισαν και όλες οι διαδικασίες και ενέργειες που απαιτούνται για τα δημόσια έργα, προκειμένου το όραμα της Περιφέρειας να γίνει πράξη, κάτι στο οποίο η Περιφέρεια έχει δώσει επανειλημμένα εξετάσεις και επέτυχε με άριστα.

Συγκεκριμένα η μελέτη για τη του ποδηλατοδρομίου έχει ανατεθεί ήδη προ πολλού σε μελετητικό που πληροί όλες τις προϋποθέσεις ενός τόσο απαιτητικού υ εδώ και αρκετό καιρό και τείνει προς την ολοκλήρωσή της.

Σημειωτέον, ανά τακτά διαστήματα, έγιναν συσκέψεις με τους μελετητές, τους μηχανικούς της , τον περιφερειάρχη και την αντιπεριφερειάρχη, όπου παρακολουθούνταν η πορεία των προβλεπόμενων εργασιών, παρουσία και του αξιαγάπητου παγκόσμιου βολιώτη πρωταθλητή μας κ. Βολικάκη, με τελευταία πολύωρη συνάντηση εργασίας προ ολίγων ημερών στην Περιφερειακή Ενότητα και Σποράδων, όπου έγινε του τελικού σχεδίου, με όλες τις εναλλακτικές εκδοχές.

Μάλιστα, στην τελευταία συνάντηση εργασίας, συμμετείχαν και δύο επιχειρηματίες από το Λονδίνο, οι οποίοι έχουν σχετική εμπειρία από πίστες υφιστάμενων ποδηλατοδρομίων. Άρα εντός του προσεχούς διαστήματος, τα τεύχη δημοπράτησης θα παραδοθούν από την ανάδοχο εταιρεία στην Περιφέρεια.

Η σχετική ενημέρωση στόχο έχει ,την άμβλυνση των όποιων ανησυχιών και την επισήμανση, πως το έργο αυτό, αποτελεί για εμάς, στην , ύψιστο αθλητικό στόχο, τον οποίο θα επιτύχουμε πάραυτα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση