Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Προς ολοκλήρωση η μελέτη ποδηλατοδρομίου στο Βόλο
Προς ολοκλήρωση η μελέτη ποδηλατοδρομίου στο Βόλο

Προς ολοκλήρωση η μελέτη ποδηλατοδρομίου στο Βόλο

Από την πρώτη στιγμή που αποτυπώθηκε εν τοις πράγμασι η επιθυμία του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, για τη ποδηλατοδρομίου στο Βόλο, άρχισαν και όλες οι διαδικασίες και ενέργειες που απαιτούνται για τα δημόσια , προκειμένου το όραμα της Περιφέρειας να γίνει πράξη, κάτι στο οποίο η Περιφέρεια έχει δώσει επανειλημμένα και επέτυχε με άριστα.

Συγκεκριμένα η μελέτη για τη του ποδηλατοδρομίου έχει ανατεθεί ήδη προ πολλού σε μελετητικό γραφείο που πληροί όλες τις προϋποθέσεις ενός τόσο απαιτητικού έργου εδώ και αρκετό καιρό και τείνει προς την ολοκλήρωσή της.

Σημειωτέον, ανά τακτά διαστήματα, έγιναν συσκέψεις με τους μελετητές, τους μηχανικούς της Μαγνησίας, τον περιφερειάρχη και την αντιπεριφερειάρχη, όπου παρακολουθούνταν η πορεία των προβλεπόμενων εργασιών, παρουσία και του αξιαγάπητου παγκόσμιου βολιώτη πρωταθλητή μας κ. Βολικάκη, με τελευταία πολύωρη συνάντηση εργασίας προ ολίγων ημερών στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, όπου έγινε του τελικού σχεδίου, με όλες τις εναλλακτικές εκδοχές.

Μάλιστα, στην τελευταία συνάντηση εργασίας, συμμετείχαν και δύο από το Λονδίνο, οι οποίοι έχουν σχετική εμπειρία από πίστες υφιστάμενων ποδηλατοδρομίων. Άρα εντός του προσεχούς διαστήματος, τα τεύχη δημοπράτησης θα παραδοθούν από την ανάδοχο εταιρεία στην Περιφέρεια.

Η σχετική ενημέρωση στόχο έχει ,την άμβλυνση των όποιων ανησυχιών και την επισήμανση, πως το έργο αυτό, αποτελεί για εμάς, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ύψιστο στόχο, τον οποίο θα επιτύχουμε πάραυτα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εικοσιένα θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid test στη Θεσσαλία #RapidTests - https://t.co/LItLX20Uqs -

  • Απείλησε και χτύπησε 47χρονη 79χρονος  στην Αργαλαστή #όπλα #σωματικέςβλάβες - https://t.co/0f8tSah22z -

  • Στον Βόλο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού #ΑγίουΛουκάτουΙατρού - https://t.co/Qxoy1f76VL -

"Αλιεύοντας" την είδηση