Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Προς Γ’ Εθνική, Νίκη Βόλου και ΟΦΗ!
Προς Γ’ Εθνική, Νίκη Βόλου και ΟΦΗ!

Προς Γ’ Εθνική, Νίκη Βόλου και ΟΦΗ!

Το “ φως”, όσον φορά τη συμμετοχής της Βολιώτικης ομάδς στη Γ' από τη νέα αγωνιστική περίοδο, άναψε η συνάντηση Κοντονή – Κριτσωτάκη.

Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν ότι όποιες διατάξεις αφορούν ομάδες με εκούσιους υποβιβασμούς, θα ισχύσουν από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, μια και σε διαφορετική περίπτωση θα καταστρατηγηθεί η αρχή της ισονομίας και θα υπήρχε δια μεταχείριση.

Συγκεκριμένα, η σχετική αναφέρει ότι:

«Σε συνάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρου Κοντονή με τον βουλευτή Ηρακλείου Μιχάλη Κριτσωτάκη ο Υφυπουργός διαβεβαίωσε τον τελευταίο, ότι οποιεσδήποτε διατάξεις συμπεριληφθούν στο νέο σχέδιο αθλητικού νόμου οι οποίες θα αφορούν ομάδες που υποβιβάζονται και επιλέγουν να αγωνιστούν στην ερασιτεχνική κατηγορία, θα ισχύσουν από την αγωνιστική περίοδο 2015-16.
Σε διαφορετική περίπτωση θα καταστρατηγείτο η αρχή της ισονομίας και θα υπήρχε δυσμενής και δια μεταχείριση».

Όπως γίνεται αντιληπτό, η εξέλιξη αυτή αφορά άμεσα την ομάδα της ς, άλλα και του ΟΦΗ, που εκούσια αποχωρήσαν από τοπρωτάθλημα της Superleague, λόγω οικονομικών προβλημάτων και έτσι ανοίγει ο δρόμος για τη συμμετοχή τους στη Γ' , με άμεσο σκοπό, την εκκαθάριση των δύο ΠΑΕ. Μένει να δούμε, αν η ρύθμιση που αφορά τις ομάδες που υποβιβάζονται εκούσια σε ερασιτεχνικές κατηγορίες συμπεριληφθεί στο νέο νόμο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση