Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Προς Γ’ Εθνική, Νίκη Βόλου και ΟΦΗ!
Προς Γ’ Εθνική, Νίκη Βόλου και ΟΦΗ!

Προς Γ’ Εθνική, Νίκη Βόλου και ΟΦΗ!

Το “ φως”, όσον αφορά τη συμμετοχής της Βολιώτικης ομάδας στη Γ' Εθνική από τη νέα αγωνιστική περίοδο, άναψε η Κοντονή – Κριτσωτάκη.

Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν ότι όποιες διατάξεις αφορούν ομάδες με εκούσιους υποβιβασμούς, θα ισχύσουν από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, μια και σε διαφορετική περίπτωση θα καταστρατηγηθεί η αρχή της ισονομίας και θα υπήρχε δια μεταχείριση.

Συγκεκριμένα, η σχετική αναφέρει ότι:

«Σε του Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρου Κοντονή με τον Ηρακλείου Μιχάλη Κριτσωτάκη ο Υφ διαβεβαίωσε τον τελευταίο, ότι οποιεσδήποτε διατάξεις συμπεριληφθούν στο νέο σχέδιο αθλητικού νόμου οι οποίες θα αφορούν ομάδες που υποβιβάζονται και επιλέγουν να αγωνιστούν στην ερασιτεχνική κατηγορία, θα ισχύσουν από την αγωνιστική περίοδο 2015-16.
Σε διαφορετική περίπτωση θα καταστρατηγείτο η αρχή της ισονομίας και θα υπήρχε δυσμενής και δια μεταχείριση».

Όπως γίνεται αντιληπτό, η εξέλιξη αυτή αφορά άμεσα την ομάδα της Νίκης, άλλα και του ΟΦΗ, που εκούσια αποχωρήσαν από τοπρωτάθλημα της , λόγω οικονομικών προβλημάτων και έτσι ανοίγει ο δρόμος για τη συμμετοχή τους στη Γ' Εθνική, με άμεσο σκοπό, την των δύο ΠΑΕ. Μένει να δούμε, αν η ρύθμιση που αφορά τις ομάδες που υποβιβάζονται εκούσια σε ερασιτεχνικές κατηγορίες συμπεριληφθεί στο νέο αθλητικό νόμο.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση