Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Προπονητικό τουρνουά πόλο διοργάνωσε η Νίκη Βόλου
Προπονητικό τουρνουά πόλο διοργάνωσε η Νίκη Βόλου

Προπονητικό τουρνουά πόλο διοργάνωσε η Νίκη Βόλου

Με ολοκληρώθηκε το Σάββατο 30 Απριλίου , στο κολυμβητήριο “Βασ, Πολύμερος” στη Ν.Ιωνία, προπονητικό τουρνουά πόλο με τη συμμετοχή του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, του ΟΥΚ και του ΝΟΛ, υπό την αιγίδα της ΕΚΠΟΛ ς.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, στ0 πλαίσιο ς για τους αγώνες της Β' φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο Μίνι Παίδων(Κ13), που θα διεξαχθούν 20 – 22 Μαΐου στον Βόλο.

Συμμετείχαν συνολικά 45 αθλητές από τους τρεις συλλόγους καθώς και οι προπονητές αυτών  Νίκος Κωνσταντέλιας Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, Δημήτρης Μπλάνας ΝΟΛ, Γιώργος Αδαμάσογλου ΟΥΚ.

Μάλιστα, στο πλαίσιο του τουρνουά, διεξήχθησαν κι αγώνες προπόνησης μεγαλύτερων ηλικιών.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Στέργιος Φάτσης, ανέφερε σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ότι “Ο έχει μακρά ιστορία στην υδατοσφαίριση και το υγρό στοιχείο. Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και οφείλουμε να τους μεταλαμπαδεύσουμε τις αρχές και τις αξίες του ευ αγωνίζεσαι. Συγχαρητήρια σε όλους του αθλητές που συμμετείχαν και στους προπονητές τους κι ευχόμαστε καλή στη β' φάση του πρωταθλήματος που διεξάγεται στον Βόλο”.

Το τουρνουά, τίμησε με την παρουσία του, ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ ς Γιώργος Κίτσιος, ο οποίος συνεχάρη τον Σύλλογο, τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο, για την διοργάνωση, καθώς και για το πολύπλπευρο τους σε όλα τα τμήματα. Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων “Η ΕΚΠΟΛ ως κομ της Περιφέρειας, βρίσκεται πάντα στο πλευρά των ερασιτεχνικών σωματείων και στο έργο που επιτελούν για τη νεολαία μας, τους νέους και τις νέες μας”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση