Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Προπονητική ημερίδα στίβου διοργανώνει η Νίκη Βόλου
Προπονητική ημερίδα στίβου διοργανώνει η Νίκη Βόλου

Προπονητική ημερίδα στίβου διοργανώνει η Νίκη Βόλου

Μετά την ημερίδα τριάθλου και την 1η δρομικών αγωνισμάτων που είχε διοργανώσει το τμήμα στίβου του « Η ΝΙΚΗ» τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο αντίστοιχα του 2016 με τεράστια επιτυχία και ανταπόκριση αθλητικών συλλόγων, το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου, διοργανώνει ακόμη μία στίβου, σε συνεργασία με την ΕΑΣ Θεσσαλίας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα 9.30 στο Στάδιο.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν:

Προνήπια -Νήπια (γεννημένοι τα έτη 2012 – 2011) / 30μ. – 30μ. εμπόδια (12μ. από αφετηρία το πρώτο εμπόδιο – 6μ. ενδιάμεσα – ύψος εμποδίων 35εκ.)
Α’ Δημοτικού (γεννημένοι το έτος 2010) / 30μ.- 30μ. Εμπόδια (12μ. από αφετηρία το πρώτο εμπόδιο – 6μ. ενδιάμεσα – ύψος εμποδίων 45εκ.) – 200μ. – medicine ball 1kg
Β’ – Γ’ Δημοτικού (γεννημένοι τα έτη 2009 – 2008) / 40μ. – 40μ. εμπόδια (12μ. από αφετηρία το 1ο εμπόδιο – 6μ. ενδιάμεσα – ύψος εμποδίων 45εκ.) – 400μ. – μήκος – medicine ball 1kg – σκυταλοδρομία 6 x 40μ.
Δ’ – Ε’ Δημοτικού (γεννημένοι τα έτη 2007 – 2006) / 50μ. – 50μ. εμπόδια (12μ. από αφετηρία το 1ο εμπόδιο – 6μ. ενδιάμεσα – ύψος εμποδίων 45εκ.) – 600μ. – μήκος – μπαλάκι – σκυταλοδρομία 6 αθλητών/τριων (1ος 50μ. – 2ος 100μ. – 3ος 150μ. – 4ος 200μ. – 5ος 300μ. – 6ος 400μ.)

 

Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο οι αθλητές/τριες που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων μελών του και με την συνοδεία των προπονητών τους ή των συνοδών τους. Κάθε Σωματείο έχει δικαίωμα να πάρει μέρος στους αγώνες με απεριόριστο αριθμό αθλητών/τριων σε κάθε αγώνισμα.

Κάθε /τρια έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ένα μόνο αγώνισμα, εκτός από τους αθλητές/τριες που θα λάβουν μέρος και στην σκυταλοδρομία. Το κάθε σωματείο έχει την δυνατότητα να δηλώσει μέχρι και δύο ομάδες σκυταλοδρομιών ανά και ηλικιακή κατηγορία.

Σε όλα τα δρομικά αγωνίσματα η κατάταξη θα γίνεται με βάση το χρόνο απ’ όλες τις σειρές. Ο χώρος προθέρμανσης ορίζεται το βοηθητικό στάδιο και η κλειστή αίθουσα. Η προθέρμανση είναι ευθύνη των αντίστοιχων προπονητών των σωματείων που θα συμμετέχουν και υποχρέωση όλων των αθλητών/τριων είναι να παραβρίσκονται 10 λεπτά πριν από την έναρξη του αγωνίσματος στο χώρο διεξαγωγής του.

Στους τρεις πρώτους/τες νικητές/τριες θα απονεμηθούν και σε όλους τους αθλητές/τριες που θα συμμετέχουν διπλώματα.

Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων τους οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί από γιατρό πριν από τους αγώνες. Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών/τριων είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη και η Δ.Ε. του τμήματος εύχονται καλή επιτυχία στους αθλητές και στις αθλήτριες που θα συμμετέχουν στην ημερίδα του Σαββάτου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αστυνομικοί έλεγχοι και πρόστιμα στη Θεσσαλία για τον κορωναϊό #αστυνομικοίέλεγχοι - https://t.co/rzu29z4NsZ -

  • Επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση στο ιστορικό #Τρίκερι #Τρίκερι - https://t.co/79HYvKhVgo -

  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές στο πρόγραμμα της Κυριακής (1/8) - https://t.co/KSmcLGXFWa… -

"Αλιεύοντας" την είδηση