Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Προπονητική ημερίδα με τον CYRIL ANDREWS στον Μαχητή Αγριάς
Προπονητική ημερίδα με τον CYRIL ANDREWS στον Μαχητή Αγριάς

Προπονητική ημερίδα με τον CYRIL ANDREWS στον Μαχητή Αγριάς

Επίσημος προσκεκλημένος ο κορυφαίος Βρετανός δάσκαλος του Kyokushinkai, ο ζωντανός θρύλος παγκοσμίου επιπέδου Shihan Cyril Andrews 6 Dan όπου για 3η συνεχόμενη χρόνια επισκέφτηκε την Αγριά και συγκεκριμένα τον σύλλογο « Ο ΜΑΧΗΤΗΣ».Ένας από τους παλαιότερους δασκάλους που μαθήτευσε για αρκετά χρόνια κοντά στον ιδρυτή του Στυλ Mas Oyama και ένας από τους πρώτους Ευρωπαίους που πέρασε με επιτυχία τον άθλο των 50 KOYMITE( αγώνες πλήρους επαφής με διαφορετικούς αντιπάλους ) . Αρχίζοντας την Προπόνηση o Shihan Cyril Andrews έκανε την απονομή των επισήμων διπλωματών και των γνήσιων χρυσοκέντητων μαύρων ζωνών από την WKO την ( Παγκόσμια Οργάνωση του Shinkyokushinkai ) του προέδρου Shihan Kenzi Midori στον Senpai Αγαθουλέση Θεόδωρο 1ο Dan και στον προπονητή του συλλόγου Sensei Κρίσιλα Ιωάννη 3ο Dan όπου είχαν δώσει εξετάσεις τον χειμώνα στο Winter . O Μεγάλος δάσκαλος προσωπικός φίλος και ένας από τους δάσκαλους του Shihan Γιώργου Κοσμίδη δίδαξε ξεχωριστές παραδοσιακές τεχνικές και εντυπωσίασε για την ταχύτητα , δύναμη αλλά και την ισορροπία που τις εκτελούσε στην ηλικία των 78 ετών, φανερώνοντας ότι το Shinkyokushinkai δεν έχει ηλικία και μπορεί ο καθένας να εξασκηθεί σε αυτό.

Ο μεγάλος δάσκαλος στην διδασκαλία του ανέφερε μεταξύ των άλλων ότι εδώ και 15 χρονιά που έρχεται στην Ελλάδα στα καλοκαιρινά Καμπ ( Summer ) αισθάνεται ως μέλος πλέον της οικογένειας του Ελληνικού Shinkyokushinkai και έχει αγαπήσει και εκτιμήσει την χώρα μας αλλά και όλους τους εκπαιδευτές για το πάθος τους την πειθαρχία,τον σεβασμό αλλά και την τους για το στυλ . Αναφέρθηκε στην φιλία που τον δένει με τον Έλληνα Αρχηγό εκπρόσωπο Shihan Γεώργιο Κοσμίδη και γνωρίζει τον αγώνα που κάνει στο εσωτερικό αλλά και στο για να προωθήσει την οργάνωση του.

Αναφέρθηκε επίσης στους Έλληνες αθλητές που με μεγάλο πείσμα αγωνίζονται σε όλα τα πρωταθλήματα και στους διαιτητές κριτές που τελευταία έχουν προοδεύσει και καθιερωθεί στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα .

Τον Άγγλο δάσκαλο βοήθησαν στην διδασκαλία ως βοηθοί του παρτενέρ σε όλες τις τεχνικές ο εκπαιδευτής Sensei Γιάννης Κρίσιλας καθώς και οι εκπαιδευτές Άγγλοι Sensei John Heath, Sensei Owen Bentley, Sensei Βίκυ Κοσμίδου και Sensei Μαρία Φιλιπόνη, οι οποίοι παράλληλα διόρθωναν και καθοδηγούσαν τους αθλητές.

Όμως εκτός των δύο εκπαιδευτών σημαντική βοήθεια υπήρξε από τον σύλλογο «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» από τον Senpai Αγαθουλέση Θεόδωρο και από την Ακαδημία Βόλου οι Senpai : Σιούρα Βίκτωρ,Τζάλλα Μιχάλη,Μυτηλιού Ανδρέα, Μυτηλιού νσταντίνου,Κακαζιάνη Καρολίνα, Δημητρίου Αναστασία, Μαλιδρέτου Βάσια, Μαλιδρέτου Ιωάννα και τον πρωταθλητή Μαναβέλα ίκο.

Με το τέλος της προπονητικής ς ο πρόεδρος του Συλλόγου «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» Κορομηνάς Θεόδωρος απένειμε στον Άγγλο Shihan Cyril Andrews και στους 2 εκπαιδευτές Sensei John Heath , Sensei Owen Bentley αναμνηστικές πλακέτες καθώς ο αρχηγός εκπρόσωπος του Ελληνικού Shinkyokushinkai απένειμε αναμνηστικά μετάλλια στους Senpai Τζάλλα Μιχάλη,Μυτηλιού Ανδρέα, Μυτηλιού νσταντίνου,Κακαζιάνη Καρολίνα για την προσφορά τους στην οργάνωση.

Αμέσως μετά ο Shihan Cyril Andrews απένειμε σε όλους τους συμμετέχοντες πτυχία συμμετοχής και αφού ευχαρίστησε τον οικοδεσπότη Γιάννη Κρίσιλα, υποσχέθηκε ότι και την επόμενη χρονιά Θα έρθει στο Ελληνικό Summer Camp και θα έχει την χαρά να διδάξει ξανά στον σύλλογο «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» ενδιαφέρουσες τεχνικές στους αθλητές των δύο συλλόγων.

Επίσης τα Δ.Σ. των δύο συλλόγων ευχαριστούν τους γονείς και την Εριφύλη Κρανά όπου για ακόμα μια φορά έδωσε τον παρών για να απαθανατίσει την προπόνηση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση