Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Προπονητική ημερίδα & προπόνηση κλιμακίου Καράτε Κεντρικής Ελλάδος
Προπονητική ημερίδα & προπόνηση κλιμακίου Καράτε Κεντρικής Ελλάδος

Προπονητική ημερίδα & προπόνηση κλιμακίου Καράτε Κεντρικής Ελλάδος

Στο κλειστό γυμναστήριο Μπάσκετ Αγριάς πραγματοποιήθηκε το πρωινό  της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου, η 2η προπόνηση του κλιμακίου Κεντρικής Ελλάδας που διοργανώθηκε από τη Τοπική Επιτροπή και η προπονητική ημερίδα με την συμμετοχή όλων των σωματείων-μελών που ανήκουν στο δυναμικό της.
Ο σύλλογος συμμετείχε αρχικά στην προπόνηση του κλιμακίου με τους  δυο περιεφερειακούς ομοσπονδιακούς  Κρίσιλα Ιωάννη και Στεφάνου Μάριο .
Στη συνέχεια συμμετείχε στην προπονητική ημερίδα με συνολικά 22 και αθλήτριες όπου αποκόμισαν εμπειρίες,ενώ αποτέλεσε καλή για την επόμενη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα Καράτε  Open Series τον Μάρτιο στον Κολινδρό Πιερίας.
Οι και αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν οι:
Μυτιλιός Ανδρέας
Μυτιλιός Κωνσταντίνος
Καρακασιλιώτη Κατερίνα
Καρακασιλιώτης ιώργος
Σκόρα Κάτια
Σκόρας Θωμάς
Κουφογεώργου Κατερίνα
Σκούρας ιάννης
Δαμασιώτης Μηνάς
Καταής Γιώργος
Καραλή Εύα
Δίπλα Κατερίνα
Κοττάς Δημήτρης
Κοττάς Γιώργος
Φώτου Θάνος
Τσίτρα  Αποστολία
Γεωργαντζοπούλου Αλίκη
Καποδίστριας Κωνσταντίνος
Μπάλκου Δημήτρης
Χασιώτη Μαριάννα
Ορφανίδης Πέτρος
Τσιάνος Γιώργος
Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Γ.Κοσμίδης στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας  Κολυνδρίνη Δωροθέα για την στήριξή της σε όλες τις διοργανώσεις.
 Η τεχνική  διευθύντρια, η οποία είναι και της Τ.Ε. Κεντρικής Ελλάδας μαζί με τον πρόεδρο  Κατσούρα Τιμολέων και τα υπόλοιπα μέλη ,καθώς και τον ειδικό σύμβουλο, τον διευθύνοντα  προπονητή του συλλόγου Κοσμίδη Γιώργο,  διοργάνωσαν την προπονητική ημερίδα.
Στην ομάδα διαιτησίας συμμετείχαν οι κριτές senpai Γιολδάσης Γιώργος,Βλαχοπούλου Λίλη και Τζάλλας Μιχάλης.Στην ομάδα περιφρούρησης της διοργάνωσης βοήθησε ο Παιτήρης Παναγιώτης.
Ο διευθύνων Γιώργος Κοσμίδης και η τεχνική διευθύντρια του συλλόγου Κοσμίδου Βίκυ, συγχαίρουν τους αθλητές για την συμμετοχή τους και την εμφάνισή τους στη διοργάνωση, ενώ ευχαριστούν τους γονείς που στηρίζουν τον σύλλογο σε κάθε δραστηριότητα.
 Ευχαριστούν επίσης τους senpai Μυτιλιό Ανδρέα, Μυτιλιό Κωνσταντίνο και Καρακασιλιώτη Κατερίνα για τη  βοήθεια στο κοουτσάρισμα των μικρών αθλητών του συλλόγου κατά τη διάρκεια της ημερίδας.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση