Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Προπονητική Ημερίδα Αγωνιστικού Καράτε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγριάς
Προπονητική Ημερίδα Αγωνιστικού Καράτε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγριάς

Προπονητική Ημερίδα Αγωνιστικού Καράτε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγριάς

Με μεγάλη πραγματοποιήθηκε η Προπονητική Ημερίδα Αγωνιστικού Καράτε υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου στο στις 20 Οκτωβρίου με διοργανωτή τον Σύλλογο Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» με διευθύνων προπονητή τον Κρίσιλα Ιωάννη.

Επίτιμοι προσκεκλημένοι ήταν οι δυο και από τον σύλλογο Budokan Κατερίνης ο Σταυριανίδης Βασίλειος και Σταυριανίδης Θωμάς , από την Ακαδημία Βόλου η πρωταθλήτρια Βίκυ Κοσμίδου καθώς το παρών έδωσε και ο αρχηγός του Ελληνικού Shinkyokushinkai Καράτε Κοσμίδης εώργιος όπου παρακολούθησε την προπόνηση.

Στην Προπονητική Ημερίδα συμμετείχαν /αθλήτριες από τον σύλλογο Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ»,από την Ακαδημία Βόλου, από τον Σύλλογο Budokan Κατερίνης και όλοι μαζί προπονήθηκαν στις τεχνικές του σπορ αγωνιστικού καράτε,σε θέματα τακτικής πάνω στον αγώνα καθώς στο τέλος πραγματοποιήθηκαν φιλικοί όπου οι / αθλήτριες υλοποίησαν τις τεχνικές και τις τακτικές που διδάχτηκαν.

Επίσης, κατά την διάρκεια της Προπονητικής Ημερίδας, έγινε η βράβευση στον δήμαρχο Βόλου και την τιμητική πλακέτα παρέλαβε εκ μέρος του ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Βόλου Μαλαματίνης Απόστολος.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» Κορομηνάς Θεόδωρος και ο διευθύνων προπονητής Κρίσιλας Ιωάννης ευχαριστούν θερμά όλους τους και τους αθλητές που παρευρέθηκαν και στήριξαν την Προπονητική Ημερίδα Αγωνιστικού Καράτε ,τους καλεσμένους φίλους Σταυριανίδη Βασίλη και Σταυριανίδη Θωμά που μετέδωσαν τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους, καθώς και την τοπική αρχή του Δήμου Βόλου για την βοήθεια και την στήριξη της που δείχνει στο άθλημα του Καράτε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση