Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Προπονήσεις μικρών τερματοφυλάκων από τον Jozef Wandzik
Προπονήσεις μικρών τερματοφυλάκων από τον Jozef Wandzik

Προπονήσεις μικρών τερματοφυλάκων από τον Jozef Wandzik

Με τον προπονητή τερματοφυλάκων του Α.Σ. 1937 Jozef Wandzik προπονήθηκαν την περασμένη Παρασκευή οι μικροί τερματοφύλακες του συλλόγου, αποκτώντας από το πρώτο κιόλας «μάθημα» σημαντικές πληροφορίες για τη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα.

Ο Jozef Wandzik μαζί με τον τερματοφύλακα της ομάδας, Σάκη Κατσούλη έδειξαν τους μικρούς αθλητές τεχνικές και μεθόδους, σημαντικές για την διάπλαση του ποδοσφαιρικού τους χαρακτήρα.

Οι νέοι τερματοφύλακες ενθουσιάστηκαν από την προπόνηση, αλλά και από την εμπειρία του Josef Wandzik και έδωσαν το 100% του εαυτού τους.

Από την πλευρά του ο κ. Wandzik δήλωνε απόλυτα ικανοποιημένος από τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά, αλλά και από τη δουλειά όσων εμπλέκονται στις Ακαδημίες, καθώς η έλευση παιδιών για να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου είναι αθρόα.

Κατόπιν τούτων, ο Α.Σ. 1937 ανακοινώνει πως τα παιδιά που ενδιαφέρονται να προπονηθούν, υπό την καθοδήγηση του Josef Wandzik, στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του Συλλόγου Νίκο Τσεκούρα, στο τηλέφωνο 6979002709.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή στις 17.30.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέες επιτυχίες για τον ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/LlGvdS5jzx -

  • Στο λιμάνι του Βόλου το #κρουαζιερόπλοιο «NORWEGIAN JADE» #κρουαζιερόπλοιο - https://t.co/0pRQrWVMOd -

  • Στον Βόλο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης U16 #ΠαγκόσμιοΠρωτάθλημαΥδατοσφαίρισης - https://t.co/l3r4QWO283 -

"Αλιεύοντας" την είδηση