Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Προκρίθηκαν στους 8 οι παγκορασίδες της Νίκης Βόλου
Προκρίθηκαν στους 8 οι παγκορασίδες της Νίκης Βόλου

Προκρίθηκαν στους 8 οι παγκορασίδες της Νίκης Βόλου

 

Συνεχίζει την εξαιρετική της στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων Κεντρικής Ελλάδος της ΕΣΠΕΚΕΛ η . Χθες Κυριακή απόγευμα, στο ουδέτερο γήπεδο των Λιατών οι του Χρήστου Γαλαζούλα επισαν με 3-2 σετ στο τάι – μπρέικ επί του Α.Σ. Ιτέας και προκρίθηκαν στις 8 καλύτερες ομάδες της Κεντρικής Ελλάδος σε σύνολο 35 ομάδων.

Το παιχνίδι ήταν εκπληκτικό, πραγματική διαφήμιση του κι αυτό οφείλεται στη δυναμικότητα και των δύο ομάδων καθώς εμφανίστηκαν εξαιρετικά ανταγωνιστικές.

Η προηγήθηκε δύο φορές στο παιχνίδι με 1-0 και 2-1 σετ. Ωστόσο η πολύ καλή ομάδα της Ιτέας κατάφερε και ισοφάρισε τα σετ (1-1 και 2-2) και έστειλε το παιχνίδι στο τάι – μπρέικ. Εκεί η Νίκη παρουσιάστηκε πιο αποφασισμένη και ψύχραιμη και επισε με 15-7 πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους 8 του πρωταθλήματος παγκορασίδων ΕΣΠΕΚΕΛ.

Για την ομάδα  αγωνίστηκαν οι Δημητριάδη, Θαλασσινού, Γαϊτάνη, Μαντζαβίνου, Μπέτα, Δώσσα, Σταφυλαράκη, Καρατάσιου, Μαργαριτοπούλου και Βαταμίδου.

Τόσο η των παγκορασίδων που έχουν προκριθεί στους οκτώ όσο και οι κορασίδες που έφτασαν μέχρι τους 16 αποδεικνύουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής της Νίκης .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση