Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Προκρίθηκαν στους 8 οι παγκορασίδες της Νίκης Βόλου
Προκρίθηκαν στους 8 οι παγκορασίδες της Νίκης Βόλου

Προκρίθηκαν στους 8 οι παγκορασίδες της Νίκης Βόλου

 

Συνεχίζει την εξιρετική της πορεί στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων Κεντρικής Ελλάδος της ΕΣΠΕΚΕΛ η . Χθες Κυριακή απόγευμα, στο ουδέτερο γήπεδο των Λιβανατών οι παγκορασίδες του Χρήστου αλαζούλα επικράτησαν με 3-2 σετ στο τάι – μπρέικ επί του Α.Σ. ς και προκρίθηκαν στις 8 καλύτερες ομάδες της Κεντρικής Ελλάδος σε σύνολο 35 ομάδων.

Το παιχνίδι ήταν εκπληκτικό, πραγματική διαφήμιση του βόλλεϋ κι αυτό οφείλεται στη δυναμικότητα και των δύο ομάδων καθώς εμφανίστηκαν εξαιρετικά ανταγωνιστικές.

Η προηγήθηκε δύο φορές στο παιχνίδι με 1-0 και 2-1 σετ. Ωστόσο η πολύ καλή ομάδα της ς κατάφερε και ισοφάρισε τα σετ (1-1 και 2-2) και έστειλε το παιχνίδι στο τάι – μπρέικ. Εκεί η παρουσιάστηκε πιο αποφασισμένη και ψύχραιμη και επικράτησε με 15-7 πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους 8 του πρωταθλήματος παγκορασίδων ΕΣΠΕΚΕΛ.

ια την ομάδα  αγωνίστηκαν οι Δημητριάδη, Θαλασσινού, Γαϊτάνη, Μαντζαβίνου, Μπέτα, Δώσσα, Σταφυλαράκη, Καρατάσιου, Μαργαριτοπούλου και Βαταμίδου.

Τόσο η πορεία των παγκορασίδων που έχουν προκριθεί στους οκτώ όσο και οι κορασίδες που έφτασαν μέχρι τους 16 αποδεικνύουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα υποδομής της Νίκης Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση