Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Προκρίσεις αθλητών άρσης βαρών στους τελικούς Πανελληνίων πρωταθλημάτων
Προκρίσεις αθλητών άρσης βαρών στους τελικούς Πανελληνίων πρωταθλημάτων

Προκρίσεις αθλητών άρσης βαρών στους τελικούς Πανελληνίων πρωταθλημάτων

 

Με μεγάλη για τους αρσιβαρίστες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ που γυμνάζονται με την καθ του προπονητή Μπορτσέλη Χαράλαμπου διεξήχθησαν στο κλειστό της Πυλαίας ς όπως και στην οι προκριματικοί αγώνες για τους τελικούς των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παίδων και Εφήβων.

Δύο αθλητές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ προκρίθηκαν μέσα από αυτούς τους αγώνες για τους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν στην στις 20 Απριλίου 2019.

Ο αθλητής ( 17 ετών) του συλλόγου  Γεώργιος Μπορτσέλης του Χαραλάμπους στους προκριματικούς της Πυλαίας κατέκτησε την πρώτη θέση στους παίδες και στην κατηγορία των 89 κιλών σηκώνοντας 85 κιλά στη κίνηση του ζετέ , 90 κιλά στην κίνηση του αρασέ και στο σύνολο 175 κιλά.

Με τις ίδιες επι ο αθλητής  κατετάγη τρίτος και στους εφήβους στην κατηγορία των 89 κιλών.

Ο αθλητής Βαβαλιός ικόλαος στους προκριματικούς της Αθήνας κέρδισε επίσης την πρόκριση του στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην κατηγορία των 89 κιλών, με επίδοση στο σύνολο 242 κιλά, κατακτώντας την πρώτη θέση.

Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ 1937 συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή του τμήματος Άρσης Βαρών για τις επιτυχίες τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην προσπάθεια που κάνουν για μία επιτυχημένη συμμετοχή στους τελικούς των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων με τα ερυθρόλευκα χρώματα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση