Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Προκριματικά Μουντιάλ: Απόψε ανοίγει τα… δώρα η Εθνική
Προκριματικά Μουντιάλ: Απόψε ανοίγει τα… δώρα η Εθνική

Προκριματικά Μουντιάλ: Απόψε ανοίγει τα… δώρα η Εθνική

Η εθνική ομάδα έφερε στα της την κούρσα της ς της 2ης θέσης, που οδηγεί στα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και πλέον, της αρκεί η νίκη στον αποψινό αγώνα με το αδύναμο Γιβραλτάρ στο Καραϊσκάκη (21.45) για να τερματίσει πίσω από το Βέλγιο στον 8ο προκριματικό όμιλο. Βεβαίως, χρειάστηκε να νικήσει την Κύπρο με 2-1 στη Μεγαλόνησο, ενώ παράλληλα ήρθαν και τα που περίμενε σε άλλα δύο ματς.

Το Βέλγιο νίκησε εκτός έδρας τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη με 4-3, ενώ η Σκωτία «κόλλησε» στο 2-2 στη Σλοβενία. Ετσι, η ελληνική ομάδα αφενός προσπέρασε τους Βόσνιους στη βαθμολογία και τους άφησε στην 3η θέση. Αφετέρου, η αποτυχία των Σκωτσέζων να πάρουν το τρίποντο στη Σλοβενία είχε ως ευεργετικό η Εθνική μας να μην είναι η χειρότερη δεύτερη των εννέα ομίλων, που μένει εκτός .

«Ολοι θέλουμε να είμαστε στη σία, να λάβουμε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά γνωρίζαμε και τις δυσκολίες αυτής της πορείας. Πρώτα έπρεπε να γίνουμε ομάδα και επίσης, είχαμε δύσκολους αάλους, ειδικά το Βέλγιο, με παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Τ, η δεύτερη θέση εξαρτάται από εμάς, αλλά πρέπει να αποδεικνύεις κάθε φορά με την απόδοσή σου ότι αξίζεις. Ελπίζεις, βέβαια, πάντα και σε λίγη τύχη», υποστήριξε χθες ο Μίκαελ .

Εκτός πλάνων του βρίσκονται οι τιμωρημένοι Μανωλάς, Δώνης και Σάμαρης. Να σημειωθεί πως οι Τζαβέλλας, Μήτρογλου, Σταφυλίδης και Ρέτσος βρίσκονται στο όριο και με μία ακόμη κίτρινη χάνουν το πρώτο ματς των μπαράζ του Νοεμβρίου. «Είμαι χαρούμενος, επειδή η ομάδα, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, έχει καταφέρει να είναι ανταγωνιστική. Θα ένιωθα πιο επιτυχημένος αν είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε σε όλα τα παιχνίδια», πρόσθεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση