Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πρεμιέρα με ήττα για τον μέτριο Ολυμπιακό (2-0)
Πρεμιέρα με ήττα για τον μέτριο Ολυμπιακό (2-0)

Πρεμιέρα με ήττα για τον μέτριο Ολυμπιακό (2-0)

Ο Ολυμπικός στο πρώτο του φιλικό, ενόψει της νές αγωνιστικής σεζόν, φάνηκε ανέτοιμος και ηττήθηκε από την , με 2-0 – Καλός για 15 λεπτά στην επανάληψη, δεν αγωνίστηκαν οι Μοράν και Τσιλιγκίρης.

Μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησαν οι ερυθρόλευκοι, στο πρώτο τους φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Καλλιθέα του Νίκου Παντέλη, με την ομάδα του να δείχνει σημάδια κόπωσης από τις διπλές της προετοιμασίας.

Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν ανέτοιμες, με την ομάδα των Αθηνών να εκμεταλλεύεται καλύτερα τα στην άμυνα του Ολυμπιακού και να πετυχαίνει δύο τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο, παίρνοντας τελικά τη νίκη.Στο πρώτο ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι υ, η μοναδική αξιοσημείωτη φάση ήταν το γκολ της Καλλιθέας στο 23′, όταν ο Μπούζας εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών των ερυθρολεύκων και άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος του αντιπάλου του και προσπάθησε να ισοφαρίσει σε τρεις περιπτώσεις. Συγκεκριμένα, δύο σουτ του Διαμαντόπουλου υπό καλές προϋποθέσεις στο 47′ και το 58′ πέρασαν άουτ, ενώ ο Σκοπελίτης, λίγα λεπτά αργότερα, επιχείρησε ένα μακρινό βολέ, που δε βρήκε στόχο. Ωστόσο, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Καλλιθέα στο 77′ κλείδωσε τη φιλική της νίκη, όταν το πλασέ του Σμυρλή στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Χρυσοστομίδη.

Τελικό σκορ 2-0 για την ομάδα της Καλλιθέας, με τον Ολυμπιακό να δείχνει πως θέλει ακόμα δουλειά.

 

 

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Στρατηλάτης (46′ Χρυσοστομίδης), Ζέρης (46′ κουγκούδης), Μπουτζίκος (64′ Παναγιώτου), Καραμανλής (57′ Νικολόπουλος), Αρίτης (46′ Ντάσιος), Φερνάντες (57′ Κολημήτρας), Κυζιρίδης (46′ Τσιάρας), Λεόν (52′ Κεσίδης), Χιντζίδης (46′ Σκοπελίτης), Νικολιάς (68′ Κορνελάτος), Διαμαντόπουλος (68′ Αλαμάνης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ:Μιχελής, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Μουχτάρης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Αρναρέλης, Τσίτρας, Μπούζας, Προκς.
Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Κατσούλης, Πίκολο, Νόνης, Σταμόπουλος, Τεγούσης, Σταύρου, Σμυρλής, Ιγνατίδης, Μπέλης, Φράγγος, Τζάκσον

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση