Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » «Πρεμιέρα» αύριο για τα Νικητήρια στο κλειστό κολυμβητήριο «Βασίλειος Πολύμερος»
«Πρεμιέρα» αύριο για τα Νικητήρια στο κλειστό κολυμβητήριο «Βασίλειος Πολύμερος»

«Πρεμιέρα» αύριο για τα Νικητήρια στο κλειστό κολυμβητήριο «Βασίλειος Πολύμερος»

Η μεγαλύτερη χειμερινή, περιφερειακή γιορτή κολύμβησης, τα «», θα λάβουν χ και φέτος, στον χριστουγεννιάτικο αυτή τη φορά Βόλο, από τις 21 – 23 Δεκεμβρίου 2018.

Για 9η συνεχή χρονιά θα συναντηθούν στο Βόλο, στο κλειστό κολυμβητήριο «Βασίλειος Πολύμερος», περίπου 900 κολυμβητές και κολυμβήτριες αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών και 40 σύλλογοι απ' όλη την Ελλάδα.

Το των αγώνων είναι κατανεμημένο σε πέντε αγωνιστικές ενότητες. Παρασκευή 21/12 στις 17:30, Σάββατο 22/12 στις 10:30 και 17:30 και την Κυριακή 23/12 στις 09:00 και 16:00 (επισυνάπτεται ).

Η μεγάλη αυτή προσπάθεια υποστηρίζεται από πλήθος μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων του Βόλου (σύντομα θα αποστείλουμε ευχαριστήριο και κατάλογο). Πολλοί και φίλοι της ομάδας παίρνουν μέρος ως εθελοντές για τις ανάγκες αυτής της διοργάνωσης.

Οι συμμετοχές:

-Από την πόλη του Βόλου: ΓΣΒ «Η ΝΙΚΗ» 83 , ΝΟΒΑ 86, ΟΕΑ ΝΑΒ 60, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 48, ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 49, ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 5, ΟΦΑ 1.

-Από τη Λάρισα: ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 78, ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ ΤΙΤΑΝΕΣ 49, ΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 12.

-Από την Καρδίτσα: ΑΚΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 38, ΚΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 12, ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3.

-Από τα Τρίκαλα: ΑΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 4, ΑΣΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2.

-Από τη Λαμία: ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ 15, ΠΡΩΤΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ 12, ΝΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 6, ΑΡΕΤΗ ΛΑΜΙΑΣ 9,
ΑΝΑΝΗΣΗΣ ΛΑΜΙΑΣ 8.

Επίσης από την υπόλοιπη Ελλάδα: ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 63, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 37, ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 37, ΚΕ ΚΟΖΑΝΗΣ 25, ΚΑ ΝΑΟΥΣΑΣ 20, ΚΟ ΔΡΑΜΑΣ 32.

Συμμετέχουν επίσης: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΠΑΟΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ , ΕΘΝΙΚΟΣ, ΚΟ ΑΞΩΝ , ΕΚ , ΚΟΠΙ, ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΑΟΛ ΕΥΡΥΤΟΥ, ΝΟΔ ΩΡΕΩΝ, ΚΑ ΩΡΑΙΩΚΑΣΤΡΟΥ.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε εορταστικό κλίμα και χορηγοί των αγώνων θα προσφέρουν δ.

Το αγωνιστικό επίπεδο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα υψηλό, δεδομένου ότι συμμετέχουν αθλητές απ' όλη την Ελλάδα κάτοχοι πανελλήνιων ρεκόρ και υψηλών επιδόσεων.

Το κολυμβητικό τμήμα του «Η ΝΙΚΗ» καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο της πόλης του Βόλου να παρακολουθήσει τα «ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ» και να χειροκροτήσει όλα τα παιδιά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση