Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πραγματικότητα το 1ο camp μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Πραγματικότητα το 1ο camp  μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Πραγματικότητα το 1ο camp μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Α.Σ. Ολυμπικός Βόλου 1937, με τη μεγάλη ιστορί στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ, διοργανώνει από 21-25 Ιουνίου (8.30π.μ.-13.00) σε συνεργασία με την και Βορείων Σποράδων, το 1ο προπονητικό camp μπάσκετ, για αγόρια και κορίτσια 6-16 ετών, στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου.

Στο CAMP θα διδάξουν οι καταξιωμένοι προπονητές Α' κατηγορίας του συλλόγου με πολλές και σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό τους: Ιωάννα Ράμμου, Μιχάλης Καπουρνιώτης και Ελένη Παπαθανασίου

Τη φετινή χρονιά ο Ολυμπιακός Βόλου, εκτός από την εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε όσον αφορά τη γυναικεία του ομάδα (τριταθλήτρια στο της Α2 Εθνικής κατηγορίας στο βόρειο Όμιλο), έκανε πολύ αξιόλογη παρουσία και με την αντρική ομάδα στο μπάσκετ της Α1 .

Επίσης, κατέκτησε και μάλιστα αήττητος το πρωτάθλημα κορασίδων της Μαγνησίας, όσο και αυτό των νεανίδων, ενώ ήρθε δεύτερος στη Θεσσαλία στις πιο πάνω ηλικιακές κατηγορίες.

Εξάλλου παρουσίασε πλήρεις και αξιόμαχες ομάδες στα πρωταθλήματα εφήβων, παίδων, παμπαίδων, μίνι , στα πρωταθλήματα της , ενώ καλλιεργεί και τμήματα προμίνι και παγκορασίδων, αποδεικνύοντας πως δίνει τεράστια προσοχή στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός πως στη 12άδα της γυναικείας ομάδας μετέχουν, αποκτώντας εμπειρίες απ' το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, πέντε αθλήτριες 14-16 ετών.

Έτσι, φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Ολυμπιακός Βόλου, διοργανώνει πενθήμερο CAMP μπάσκετ και καλεί όλα τα της πόλης να συμμετάσχουν.

Στο camp θα διδαχθούν τα αντικείμενα: Ατομική τεχνική (ντρίμπλα-πάσα-σουτ), Αμυντική ικανότητα, Βασική τεχνική σουτ, ισορροπία σώματος, βελτίωση ταχύτητας και δύναμης αθλητή .

Θα υπάρξουν διαγωνιστικά παιχνίδια με πλούσια δώρα, ενώ θα γίνουν και εσωτερικά τουρνουά .

Θα υπάρξουν Ομιλίες για τη , την προφύλαξη από αθλητικές κακώσεις, την προετοιμασία του αθλητή και την αθλητική ψυχολογία από εξειδικευμένους επιστήμονες, την σωστή διαιτητική συμπεριφορά, ενώ διεθνείς παίκτες και παίκτριες θα μιλήσουν στα και θα μοιράσουν αυτόγραφα.

Τιμή συμμετοχής 45 ευρώ, ενώ ειδικές τιμές θα υπάρξουν για αδέλφια, απόρους και ανέργους
Κάθε παιδί θα πάρει αθλητικό υλικό-tshirt, ενώ καθημερινά θα του προσφέρεται σάντουιτς, νερό και γαλατάκι. Στο τέλος του τουρνουά θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:6978189788, 6981200088 και 6945411031.

basket

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση