Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πολύτιμο βαθμό πήρε ο ΠΑΟΚ με Φιορεντίνα
Πολύτιμο βαθμό πήρε ο ΠΑΟΚ με Φιορεντίνα

Πολύτιμο βαθμό πήρε ο ΠΑΟΚ με Φιορεντίνα

 Ο Κ έπιξε πολύ κλά απέναντι στη Φιορεντίνα στην πρεμιέρα των ομίλων του ιουρόπα Λιγκ, είχε τις ευκαιρίες του για νίκη, αλλά τα «τελειώματα» του Ροντρίγκες στο φινάλε του αγώνα δεν του επέτρεψαν να πάρει κάτι περισσότερο από ένα βαθμό, με τελικό το 0-0.

Οι παρουσιάστηκαν πιο αποφασιστικοί στο ξεκίνημα, ωστόσο δεν μετουσίωσαν την υπεροχή τους ούτε σε γκολ ούτε σε σοβαρή ευκαιρία. Ο Δικέφαλος άργησε να προσαρμοστεί στο –όντως ιδιαίτερο– σχήμα του Πάουλο Σόουζα (έμοιαζε περισσότερο με 3-3-2-2), αλλά όταν άρχισε να γίνεται πιεστικός πάνω στην μπάλα, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει. Μεγάλη ευκαιρία για γκολ δεν είχε, όμως οι «βιόλα» βρήκαν τον τρόπο να σουν. Το γυριστό σουτ του Μπαμπακάρ στο 26΄ απέκρουσε ενστικτωδώς ο λύκος, στο 27΄ σουτ του Μπάντελι πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 38΄ ο Βαλέρο από πολύ πλεονεκτική θέση δοκίμασε ένα συρτό σουτ, το οποίο όμως δεν απείλησε. Η Φιορεντίνα είχε νέα ευκαιρία με τον Μπαμπακάρ στο 53΄ αλλά από εκεί και πέρα δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική. Ο Κ στο 84΄ άγγιξε το γκολ με τον Ροντρίγκες, που απέφυγε… μαγικά τον αντίπαλό του, αλλά το πλασέ του ήταν κακό.

: Γλύκος, Μάτος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας (57΄ Σάκχοφ), Κάμπος (58΄ Κρέσπο), Ροντρίγκες, Κλάους (78΄ Tιάμ).
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ταταρουσάνου, Ροντρίγκες, Μπαντέλι, Κάλινιτς, Αστόρι, Μαξιμιλιάνο Ολιβέιρα, Σαλσέδο (74΄ Μπερναρντέσι), Μπόρχα Βαλέρο, Τόμοβιτς, Ιλισιτς (62΄ Σάντσες), Μπαμπακάρ (75΄ Τέγιο).

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση