Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πολύ καλός ο Πετρούνιας..
Πολύ καλός ο Πετρούνιας..

Πολύ καλός ο Πετρούνιας..

Τον τίτλο του Ολυμπιονίκη εξσφάλισε ο Λευτέρης , στην πρώτη του εμφάνιση σε Ολυμπικούς Αγώνες.

Ο «άρχοντας των δαχτυλιδιών» παρουσίασε ένα εκπληκτικό στους κρίκους και όλα δείχνουν ότι θα προκριθεί στον τελικό της 15 ης Αυγούστου και, μάλιστα, ως ο πρώτος της οκτάδας. Oι προκριματικοί της ενόργανης γυμναστικής αναμένεται να ολοκληρωθούν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Ο Λευτέρης για ακόμη μία φορά, εφέτος, εκτέλεσε άψογα το, υψηλής βαθμολογικής αξίας, πρόγραμμά του (συντελεστής δυσκολίας 6,30) και βαθμολογήθηκε με 15.833 β., βαθμολογία, η οποία, μέχρι στιγμής είναι η υψηλότερη. Ο Βραζιλιάνος «οικοδεσπότης» -και, επίσης, φαβορί για ένα -, Αρθρούρ Ζανέτι είναι δεύτερος με 15,533 β.

Αντίθετα, ο Βλάσης Μάρας δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να βρεθεί σε τελικό μονόζυγου, σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν κατάφερε να εκτελέσει το πρόγραμμά του όπως θα έπρεπε, συγκέντρωσε 14,200 βαθμούς και έμεινε πολύ μακριά από την προνομιούχο οκτάδα.

Στον ημιτελικό οι ικολαϊδου – Ασουμανάκη

Στον ημιτελικό του διπλού σκιφ γυναικών προκρίθηκαν οι Κατερίνα ικολαΐδου και Σοφία Ασουμανάκη. Οι αθλήτριες της κωπηλασίας πήρα το «εισιτήριο» με την τρίτη θέση της τρίτης προκριματικής σειράς με χρόνο 7:20.64, πίσω από τις Νεοζηλανδές Στίβενσον / ΜακΦάρλαν 7:14.31 και τις Αυστραλές Κέχοϊ/Χόρτον 7:17.34. Στις 9 Αυγούστου, θα διεκδικήσουν την πρόκριση για τον τελικό.

Τα αποτελέσματα στην κούρσα:

Ιβ ΜακΦάρλν, Ζόι Στέβενσον () 7:14.31

Σάλι Κέχο, Τζένεβιβ Χόρτον (Αυστραλία) 7:17.34

Κατερίνα Νικολαΐδου, Σοφία Ασουμανάκη () 7:20.64

 

 

πηγή:kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση