Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Πολύ καλή εμφάνιση της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Β’
Πολύ καλή εμφάνιση της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Β’

Πολύ καλή εμφάνιση της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Β’

 

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Β’ που διεξήχθη στο Χαϊδάρι την Πέμπτη 5 Ιουλίου, συμμετείχε το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου.

Τα κορίτσια της αποστολής του Συλλόγου της Νίκης Βόλου, αν και συμμετείχαν για πρώτη χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση.

Οι αθλήτριες Βελαλή Δέσποινα, Βελώνη Βασιλική, Τσιγιάννη Αικατερίνη, Κώστα Έλενα – αγωνιστική τετράδα, κατετάγησαν 11ες  σε σύνολο 30 τετράδων, ενώ πολύ καλή ήταν η εμφάνιση της Ευαγγελίας Νικόλτσιου – σόλο και φιγούρες και της Μαριλένας Τάσιου στις φιγούρες.

Την αποστολή συνόδευσε η προπονήτρια Χρυσούλα Καλτσουνά.

Το τμήμα ξεκίνησε να λειτουργεί τον Νοέμβριο και μέσα από οργανωμένη δουλειά που γίνεται, θέτει τις βάσεις και δημιουργεί «φυτώριο» αθλητριών για τα επόμενα χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχε στους Χειμερινούς Αγώνες Κορασίδων Β’ της Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης, καθώς και σε ημερίδα συγχρονισμένης κολύμβησης στη Θεσσαλονίκη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταδίκη με #αναστολή σε τρεις κρατούμενους της Κασσαβέτειας που προκάλεσαν #ζημιές στη φυλακή… - https://t.co/rqay3aKHmY -

  • Το «Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού» - https://t.co/zTNSiPYdbI -

  • Οι πρώτες άδειες για την παραγωγή φαρμακευτικής κάνναβης - https://t.co/rDs7pUT041 -

"Αλιεύοντας" την είδηση