Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πολύ καλή εμφάνιση της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου στα Τρίκαλα
Πολύ καλή εμφάνιση της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου στα Τρίκαλα

Πολύ καλή εμφάνιση της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου στα Τρίκαλα

Πολύ καλή εμφάνιση, έκανε το τμήμα στίβου του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στο Αθλητικό Κέντρο «ΣΚΑΜΙΕΣ» στην Τ.Κ. Πηγής του Δήμου Πύλης στα Τρίκαλα.

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες (έντονη , τσουχτερό κρύο), έκαναν ιδιαίτερα «βαρύ» τον αγωνιστικό χώρο. Η συμμετοχή των αθλητών ήταν μεγάλη, καθώς έδωσαν το παρών οι καλύτεροι δρομείς απ' όλη την Ελλάδα σ' όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες.

ΚΑΤΗΟΡΙΑ ΕΑΝΙΔΩΝ
1η θέση ΕΦΗ ΦΛΩΡΟΥ
4η θέση ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΚΑΤΗΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
73η θέση ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΦΙΛΑΤΖΙΚΙΩΤΗ
78η θέση ΤΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (101 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
66η θέση ΓΚΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (123 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ)

Επισημαίνεται ότι η – Αθλήτρια του , λόγω των σπουδών της, μεταγράφηκε στο Γ.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Να σημειωθεί ότι για κάθε θέση με διάκριση που καταλαμβάνει, οι βαθμοί ισομοιράζονται στους δύο συλλόγους, ενώ η είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια στον Ανώμαλο Δρόμο.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές , Αποστόλης Βλαχάβας και Βάσω Κολλυμένου και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος, Δημήτρης Μπατζανός και Γιώργος Τάκη, καθώς και γονείς και φίλοι των αθλητών.
Ο πρόεδρος κι έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης και το Δ.Σ. συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιδόσεις τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση