Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Πολλά παιδιά του Άτλα στα “Ταλέντα”
Πολλά παιδιά του Άτλα στα “Ταλέντα”

Πολλά παιδιά του Άτλα στα “Ταλέντα”

Οι κόποι των παιδιών και των προπονητών τους, σε συνδυασμό με το ταλέντο τους, εκτιμήθηκαν από τους υπεύθυνους της Ομοσπονδίας, τοποθετώντας 6 παιδιά μας στην νέα ομάδα των ταλέντων του ΣΕΓΑΣ.

Συγκεκριμένα 3 αθλητές και 3 αθλήτριες που γυμνάζονται με τους προπονητές μας και ανήκουν στη δύναμη της Ακαδημίας  εντάχθηκαν πρόσφατα  στην παραπάνω κατηγορία.

Πρόκειται για τους :

Βιδούρη Ελένη

Έτος γέννησης 2005

Κέρδισε χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Παγκορασίδων το 2020 με επίδοση 12.00 sec. στα 80m. με εμπόδια που αποτελεί μια από τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών. Είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο με μεγάλες επιτυχίες και σε άλλα αγωνίσματα όπως Σύνθετα και οριζόντια άλματα Ασχολείται πλέον αποκλειστικά με τα εμπόδια και φετινός της στόχος είναι ένα ακόμη μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και η είσοδός της στην Εθνική Ομάδα.

Προπονητής της είναι ο Δημήτρης Θεοχάρης

Γκαγιάννης Γεώργιος

Έτος γέννησης 2005

Κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Παμπαίδων το 2020, με επίδοση 14,51 sec. στα 100m. με εμπόδια. Έχει αξιοσημείωτες επιδόσεις επίσης στα οριζόντια άλματα με πολλές επιτυχίες σε Πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα.

Προπονητής του είναι ο Στέφανος Κορώνας

Παραγιούτσικου Στεφανία

Έτος Γέννησης 2006

Κέρδισε 4 συνολικά μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των 2 τελευταίων ετών στα οριζόντια άλματα με πολύ καλές επιδόσεις!!! Φέτος εκτός από το άλμα σε μήκος στο οποίο θέλει να καθιερωθεί στις κορυφαίες Κορασίδες θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στο άλμα τριπλούν.

Προπονητής της είναι ο Δημήτρης Θεοχάρης

Σταθούρος Ρωμανός

Έτος γέννησης 2006

Το 2021 κατέλαβε την 1η θέση στο αγώνισμα των 100 μέτρων με εμπόδια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στη Θεσσαλονίκη και την τέταρτη στο άλμα σε μήκος. Φέτος στοχεύει σε ένα μεγάλο ρεκόρ στο αγώνισμα των 110 μέτρων με εμπόδια πλέον καθώς και στο άλμα τριπλούν όπου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά καθώς και να καθιερωθεί στους κορυφαίους της χώρας στα συγκεκριμένα αγωνίσματα.

Καυκούλα Δέσποινα

Έτος γέννησης 2007

Είναι σίγουρα ένα αυθεντικό ταλέντο στους δρόμους ταχύτητας!!! Το 2021 κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 80m. με επίδοση 10,38 sec. Αν αναλογιστεί κανείς πως ήταν πρώτη χρονιά στην κατηγορία αντιλαμβάνεται το μέγεθος της επιτυχίας σε σχέση και με την καταπληκτική επίδοση. Φέτος εκτός από τα απλά θα δοκιμάσει και στα 80 m. με εμπόδια. Στόχος της είναι να καθιερωθεί στα «γρήγορα» αγωνίσματα και στις επόμενες κατηγορίες.

Προπονητής της είναι ο Στέφανος Κορώνας

Μπακοστέργιου Σοφία

Έτος γέννησης 2007

Πρόκειται για ένα τεράστιο ταλέντο στο αγώνισμα της Δισκοβολίας και γενικά στα αγωνίσματα των ρίψεων. Την πρώτης της χρονιά στην κατηγορία έλαμψε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Παγκορασίδων κερδίζοντας το αργυρό μετάλλιο. Η κοπέλα από το Βελεστίνο έχει για στόχο την φετινή χρονιά μεγάλες βολές που θα την καθιερώσουν στα μετάλλια της κατηγορίας της αλλά και γιατί όχι και στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Την προπονητική της καθοδήγηση έχει αναλάβει ο Στέφανος Κορώνας.

Είναι πολύ περήφανοι όλοι οι συντελεστές αυτής της όμορφης Αθλητικής Οικογένειας για την μεγάλη αυτή επιτυχία καθώς ο στόχος τους είναι η ανάπτυξη του Αθλήματος από τις μικρές ηλικίες που είναι ο πυρήνας όλων των μεγάλων επιτυχιών.

Εύχονται σε όλα τα παιδιά και στις οικογένειές τους να έχουν υγεία και να είναι σίγουροι πως η Ακαδημία  έχει την τεχνογνωσία αλλά και την μεγάλη αγάπη στους νέους και στο Άθλημα ώστε να στηρίξει και να καθοδηγήσει αυτά τα παιδιά αλλά και όλα τα υπόλοιπα που έρχονται από τις μικρότερες ηλικίες. Να είστε σίγουροι πως είναι πολλά και πολύ πολύ αξιόλογα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στην Περιφερειακή Παράταξη του Κ. Αγοραστού προσχώρησε ο περιφερειακός σύμβουλος Αθ. Ακρίβος… - https://t.co/T1ozuf5kqn -

  • Αναστολή λειτουργίας σχολείων στο Δήμο Νοτίου Πηλίου #αναστολήλειτουργίαςσχολείων - https://t.co/PTFs4NZ0cs -

  • Στο Australian Open στη Μελβούρνη ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Καλαμπάκας - https://t.co/St4bjCvfbY… -

"Αλιεύοντας" την είδηση