Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πολυνίκης Σύλλογος Ελλάδος o EOΣ Βόλου
Πολυνίκης Σύλλογος Ελλάδος o EOΣ Βόλου

Πολυνίκης Σύλλογος Ελλάδος o EOΣ Βόλου

Ο ιδρύθηκε το 1930 και ασχολείται με τη συστηματική καλλιέργεια τόσο σαν σωματική άσκηση όσο και υπό μορφή αγωνιστική όλων των μορφών της χιονοδρομίας, Ορειβασίας και γενικότερα των χειμερινών αθλημάτων.Κατά την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 ο κατέκτησε τα περισσότερα 46 στο σύνολο και συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα σε όλους τους Ελληνικούς Ομίλους.

Την Κυριακή 11-10-2015 «στέφθηκε Πρωταθλητής» από την Ε.Ο.Χ.Α, αφού βραβεύτηκε ως πολυνίκης Ελλάδος στα αλπικά αγωνίσματα χιονοδρομίας. Η τιμητική πλακέτα για την διάκριση αυτή επιδόθηκε στη Λάρισα από τον περιφερειάρχη ς Κώστα Αγοραστό στον πρόεδρο του Ε.Ο.Σ. Βόλου Γιώργο Καλτσογιάννη.

Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν και οι καλύτεροι αθλητές της χρονιάς στην Ελλάδα ανά κατηγορία με βάσει τους βαθμούς που συγκέντρωσαν από το σύνολο των αγώνων. Τρεις σπουδαίες πρωτιές και βραβεύσεις για τους αθλητές του ΕΟΣ Βόλου: Κυπελλούχοι Ελλάδος στέφθηκαν στην κατηγορία Κ1 η , στην κατηγορία Π1 ο Θεόδωρος Παπαπαναγιώτου και στην κατηγορία Πανκορασίδων η Μαρινίτα Καλτσογιάννη.

Ο πρόεδρος του ΕΟΣ Βόλου Γιώργος Καλτσογιάννης ευχαρίστησε στην εκδήλωση τους αθλητές, τους , τα μέλη Δ.Σ., στελέχη και προπονητή του ΕΟΣ Βόλου αλλά ιδιαιτέρως την Περιφέρεια ς, καθώς όπως δήλωσε η σπουδαία συνδρομή της για τη διατήρηση του Οδικού Δικτύου Πηλίου καθαρού τους χειμερινούς μήνες και η διασφάλιση της προσβασιμότητας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου αλλά και η που πραγματοποιεί κατ' έτος με της η Περιφέρεια στους αναβατήρες του Χιονοδρομικού Κέντρου εξασφαλίζουν τη δυνατότητα εντατικής προπόνησης των αθλητών και είναι καθοριστικός παράγων των σπουδαίων αποτελεσμάτων που οι αθλητές μας επιτυγχάνουν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση