Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πολυνίκης …ο Πολυνίκης
Πολυνίκης …ο Πολυνίκης

Πολυνίκης …ο Πολυνίκης

 

Ένα πλούσιο σε εμπειρίες και μετάλλια πρωινό έζησαν οι καράτε του Α.Σ. ΠΟΛΥΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ την 13/12/2015

.

 

Οι του συλλόγου έλαβαν μέρος στο «ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΡ ΕΓΧΡΩΜΩ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» που διεξήχθη στο κλειστό στάδιο της Νέας Ιωνίας . Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΕΛ.Ο.Κ.

Τον σύλλογο αντιπροσώπευσαν 17 αθλητές, λαμβάνοντας μέρος σε αγώνες KUMITE και KATA. Τα αποτελέσματα των αθλητών ήταν άξια συγχαρητηρίων καθώς στους αγώνες KUMITE κατάφεραν να βγουν νικητές στους 12 από τους 15 αγώνες.

Αντίστοιχη πορεία είχαν και στους αγώνες KATA όπου πανηγύρισαν 10 νίκες! Η συγκομιδή μεταλλίων του συλλόγου τον ανέδειξε στην 1η θέση των συλλόγων της Μαγνησίας και στην 4η της γενικής κατάταξης του κυπέλλου! Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παπαδημητρίου Ιωάννης ήταν φανερά ενθουσιασμένος τόσο από την προσπάθεια των αθλητών όσο και από την πορεία του συλλόγου, ο οποίος κατατάσσεται πλέον σε έναν από τους ισχυρότερους της πόλης μας.

Οι αθλητές οι οποίοι διακρίθηκαν είναι οι εξής:

-ΑΓΩΝΕΣ KUMIT


Χρυσό μετάλλιο
: ΓΙΑΛΑΜΑ ΜΑΡΙΑ, ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΝΔΡΙΑΝΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΣΑΚΑΒΑΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΚΑΣΤΟΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Αργυρό μετάλλιο: ΒΑΪΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΦΩΤΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ, ΤΣΟΥΛΑΝΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΓΩΝΕΣ KATA

Χρυσό μετάλλιο: ΚΑΛΑΤΖΗ ΕΛΕΝΗ, ΚΑΣΑΝΔΡΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΖΙΑΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΑΒΒΑΣ

Αργυρό μετάλλιο: ΚΟΥΚΙΟΣ ΦΟΙΒΟΣ, ΚΑΛΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ, ΤΙΤΣΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Χάλκινο μετάλλιο
ΚΑΣΤΟΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

Συνολικά οι αθλητές συγκέντρωσαν 18 μετάλλια, 10 χρυσά, 5 αργυρά και 3 .

Ο προπονητής του συλλόγου Άγγελος Κορομιλής, αναγνωρισμένος προπονητής από την Γ.Γ.Α και την ΕΛ.Ο.Κ και η Ελένη(Νέλη) Κόκοβα συγχαίρουν τους αθλητές για τις επιτυχίες.

Ο Α.Σ. ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει αθλητές και γονείς για την προσπάθεια αλλά και την στήριξή τους. Η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, αγάπη και πολλές επιτυχίες! Καλή χρονιά!

Νικητές οι αθλητές Muay Thai του Πολυνίκη

Πιστοί στο ραντεβού τους με τους “Diamond” ήταν για ακόμη μια φορά οι Βολιώτες αθλητές MUAY THAI του Α.Σ. ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ. Ο σύλλογος συμμετείχε στην διοργάνωση του πρωταθλητή Παύλου Καπώνη «4st ATHENS MUAY THAI FRIENDLY MEETING» στις 6/12/2015 υπο την αιγίδα της Π.Ο.Μ.

Για τους δύο από τους τρείς αθλητές ήταν η πρώτη φορά που έλαβαν μέρος σε επίσημη διοργάνωση, πρόκειται για τους Βουρδουμπάκης Βαγγέλη και Παπαγεωργίου Βαγγέλη, οι οποίοι νίκησαν τους αντιπάλους τους στα σημεία. Ο Ραφαήλ Αμυγδαλίτσης ολοκλήρωσε την επιτυχημένη εμφάνιση του συλλόγου κερδίζοντας με NOK OYT τον αντίπαλό του.

Στη γωνία των αθλητών βρίσκονταν ο προπονητής Σάκης Καραβάσιος, ο οποίος είδε τους αθλητές του να ανταποκρίνονται στην πρόκληση των αγώνων και να αποχωρεί φανερά ενθουσιασμένος.
Σημαντική ήταν και η του Δημήτρη Τσιάρα στο πλευρό του προπονητή.

Ο πρόεδρος του συλλόγου I. Παπαδημητρίου Ιωάννης και ο προπονητής Σάκης Καραβάσιος συγχαίρουν του αθλητές και εύχονται σε όλους καλή χρονιά!

MUAY THAI

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση