Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου ο Ρίτσι Κιτόκο
Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου ο Ρίτσι Κιτόκο

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου ο Ρίτσι Κιτόκο

Επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου είναι ο Ρίτσι Κιτόκο. Η ανακοινώνει την απόκτηση του πολύπειρου μέσου, ο οποίος έρχεται στην ομάδα για να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή.

Ο Κιτόκο γεννήθηκε στις 11/6/1988 στην Κινσάσα, έχε πλούσιο βιογραφικό, έχοντας αγωνιστεί κυρίως σε ισπανικές ομάδες.
Αποτελεί, δε, ποδοσφαιρικό προϊόν της Ακαδημίας της Σταντάρ Λιέγης. Το 2008-09 αγωνίστηκε στην ισπανική Αλμπαθέτε, ενώ από το 2009 έως το ανήκε στην ιταλική Ουντινέζε, χωρίς να παίξει σε αυτή καθώς τον παραχωρούσε δανεικό σε ομάδες της Ισπανίας. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε σε Γρανάδα, , Τζιρόνα, Χαέν, έχοντας “γεμάτες” χρονιές.

Με υποσχετική έπαιξε και στον Αστέρα Τρίπολης τη διετία 2014-16. Μετείχε σε εννέα αγώνες πρωταθλήματος της Σούπερ Λγικ, επτά Κυπέλλου (όπου πέτυχε ένα γκολ) και δύο παιχνίδια του .

Ως ελεύθερος ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Ισπανία και μέτρησε 55 εμφανίσεις τη φανέλα της Μούρθια (-18) και άλλες 33 με ένα γκολ ως ποδοσφαιριστής της Ρασίνγκ Σανταντέρ (-20). Πέρυσι επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης παίζοντας σε εννέα ματς της Σούπερ Λιγκ και δύο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Κιτόκο είναι και 20 φορές διεθνής (σκοράροντας μία φορά) με τις «μικρές» εθνικές του Βελγίου.

Η καλωσορίζει τον Ρίτσι Κιτόκο στην μεγάλη “ερυθρόλευκη” , του εύχεται και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση