Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ποδοσφαιρικός αγώνας στο Ε.Α.Κ.Κ.Ν. Κασσαβέτειας
Ποδοσφαιρικός αγώνας στο Ε.Α.Κ.Κ.Ν. Κασσαβέτειας

Ποδοσφαιρικός αγώνας στο Ε.Α.Κ.Κ.Ν. Κασσαβέτειας

Τη Δευτέρα 9-5-2022 στο του Ειδικού Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Νέων (ΚΝ) Κασσαβέτειας έγινε ένας ξεχωριστός .

Αντίπαλοι στο οι ές των σχολείων του ΕΑΚΚΝ Κασσαβέτειας και οι ές του Γενικού Λυκείου Νέας Αγχιάλου.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με ένταση και μέσα σε αθλητικό πλαίσιο, οι ντρίμπλες και τα γκολ ήταν επαγγελματικού επιπέδου, το τελικό σκορ ήταν 9-8 υπέρ των νεαρών κρατουμένων, αλλά το κυριότερο ανεκτίμητη ήταν η που ένιωσαν οι νεαροί κρατούμενοι και η αίσθηση ότι για 90′ βρισκόταν σε έναν κόσμο εκτός φυλακών, ελεύθεροι να μαρκάρουν, να σουτάρουν, να σκοράρουν.

Ευχαριστούν τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Νέας Αγχιάλου για αυτή την ευκαιρία που έδωσαν στους, σχεδόν συνομήλικούς τους, κρατούμενους, να ζήσουν μία ιδιαίτερη ημέρα, μακριά από τα καθημερινά τους προτα.

Ευχαριστούν επίσης την  διευθύντρια και τον γυμναστή του Γενικού Λυκείου Νέας Αγχιάλου, την διευθύντρια και τους καθηγητές και καθηγήτριες του Γυμνασίου ΕΑΚΚΝ Κασσαβέτειας και τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου ΕΑΚΚΝ Κασσαβέτειας, οι οποίοι βοήθησαν στο να γίνει αυτός ο αγώνας και τον παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Τον αγώνα παρακολούθησαν και αρκετοί κρατούμενοι, οι οποίοι με τα επιφωνήματα και τις ζητωκραυγές τους δημιούργησαν μια πραγματική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Ο διευθυντής του ΕΑΚΚΝ Κασσαβέτειας Ραφτόπουλος Στέφανος, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις ξεχωριστές στιγμές που πρόσφεραν στους νεαρούς κρατουμένους, απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον αρχηγό της ομάδας των του Γενικού Λυκείου Νέας Αγχιάλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση