Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ποδοσφαιρικός αγώνας στο Ε.Α.Κ.Κ.Ν. Κασσαβέτειας
Ποδοσφαιρικός αγώνας στο Ε.Α.Κ.Κ.Ν. Κασσαβέτειας

Ποδοσφαιρικός αγώνας στο Ε.Α.Κ.Κ.Ν. Κασσαβέτειας

Τη Δευτέρα 9-5-2022 στο γήπεδο του Ειδικού Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Νέων (ΕΑΚΚΝ) Κασσαβέτειας έγινε ένας ξεχωριστός ποδοσφαιρικός αγώνας.

Αντίπαλοι στο γήπεδο οι των σχολείων του ΕΑΚΚΝ Κασσαβέτειας και οι του Γενικού Λυκείου Νέας Αγχιάλου.

Ο ήταν συναρπαστικός με ένταση και πάθος μέσα σε πλαίσιο, οι ντρίμπλες και τα γκολ ήταν επαγγελματικού επιπέδου, το τελικό σκορ ήταν 9-8 υπέρ των νεαρών κρατουμένων, αλλά το κυριότερο ανεκτίμητη ήταν η που ένιωσαν οι κρατούμενοι και η αίσθηση ότι για 90′ βρισκόταν σε έναν κόσμο εκτός φυλακών, ελεύθεροι να μαρκάρουν, να σουτάρουν, να σκοράρουν.

Ευχαριστούν τους του Γενικού Λυκείου Νέας Αγχιάλου για αυτή την ευκαιρία που έδωσαν στους, σχεδόν συνομήλικούς τους, κρατούμενους, να ζήσουν μία ιδιαίτερη ημέρα, μακριά από τα καθημερινά τους προβλήματα.

Ευχαριστούν επίσης την  διευθύντρια και τον γυμναστή του Γενικού Λυκείου Νέας Αγχιάλου, την διευθύντρια και τους καθηγητές και καθηγήτριες του Γυμνασίου ΕΑΚΚΝ Κασσαβέτειας και τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου ΕΑΚΚΝ Κασσαβέτειας, οι οποίοι βοήθησαν στο να γίνει αυτός ο και τον παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Τον αγώνα παρακολούθησαν και αρκετοί κρατούμενοι, οι οποίοι με τα επιφωνήματα και τις ζητωκραυγές τους δημιούργησαν μια πραγματική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Ο διευθυντής του ΕΑΚΚΝ Κασσαβέτειας Ραφτόπουλος Στέφανος, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις ξεχωριστές στιγμές που πρόσφεραν στους νεαρούς κρατουμένους, απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον αρχηγό της ομάδας των μαθητών του Γενικού Λυκείου Νέας Αγχιάλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Tροχονομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία για πρόληψη και αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων - https://t.co/BWZNrCs0no… -

  • Τιμήθηκε η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων #ΓενοκτονίαΠοντίων - https://t.co/Pw35jobGqr -

  • Εστία Θεάτρου «’Ερινεώς» παρουσιάζει «Το σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα» (F.G. LORCA) - https://t.co/NJnKV9D0dC… -

"Αλιεύοντας" την είδηση