Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ποδοσφαιρικός αγώνας στη μνήμη του Άλκη Καμπανού
Ποδοσφαιρικός αγώνας στη μνήμη του Άλκη Καμπανού

Ποδοσφαιρικός αγώνας στη μνήμη του Άλκη Καμπανού

Με πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Φλεβάρη στα γηπεδάκια Αγίας Παρασκευής ο αγώνας ποδοσφαίρου που διοργάνωσαν οι Τομεακές Οργανώσεις της ΚΝΕ στη μνήμη του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Οι εγκαταστάσεις του γηπέδου παραχωρήθηκαν για την διεξαγωγή του αγώνα.

Πριν την έναρξη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, καθώς επίσης έγινε σύντομη τοποθέτηση από στέλεχος της ΚΝΕ κατά την οποία τονίστηκε ότι κόντρα στον εμπορευματοποιημένο αθλητισμό που γεννάει στρατούς χούλιγκαν δεμένους με επιχειρηματικά συμφέροντα, γεννάει εγκληματική δράση φασιστικών συμμοριών στη Θεσσαλονίκη και αλλού, εμείς ανοίγουμε πλατιά την συζήτηση στα σχολεία, στις σχολές, στις ακαδημίες ποδοσφαίρου, στα στέκια με όλους τους νέους που αντιμετωπίζουν τον αθλητισμό ως ανάγκη, ως κάτι που τους δίνει δύναμη στην καθημερινότητα τους, που καλλιεργεί το ομαδικό πνεύμα, την συλλογικότητα, την ευγενή άμιλλα.

Η αγνή αγάπη της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλάθλων των ομάδων για τον αθλητισμό, δεν έχει καμία σχέση με οπαδικούς “στρατούς” συνδεδεμένους με επιχειρηματικά συμφέροντα. “Στρατοί” που αξιοποιούνται ποικιλοτρόπως από ένα σύστημα που πασχίζει να κρατά το λαό και τη με σκυμμένο κεφάλι.

Ο αθλητισμός είναι δικαίωμα και ανάγκη της νεολαίας. Διεκδικούμε γενναία χρηματοδότηση ώστε να αναβαθμιστούν οι ρημαγμένες εγκαταστάσεις στα σχολεία και στις γειτονιές με δωρεάν για όλους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση