Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ποδοσφαιρικός αγώνας στη μνήμη του Άλκη Καμπανού
Ποδοσφαιρικός αγώνας στη μνήμη του Άλκη Καμπανού

Ποδοσφαιρικός αγώνας στη μνήμη του Άλκη Καμπανού

Με επιτυχί πργματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Φλεβάρη στα γηπεδάκια Αγίας Παρασκευής ο ποδοσφαίρου που διοργάνωσαν οι Τομεακές Οργανώσεις Μαγνησίας της ΚΕ στη μνήμη του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Οι εγκαταστάσεις του γηπέδου παραχωρήθηκαν δωρεάν για την διεξαγωγή του αγώνα.

Πριν την έναρξη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, καθώς επίσης έγινε σύντομη τοποθέτηση από στέλεχος της ΚΕ κατά την οποία τονίστηκε ότι κόντρα στον εμπορευματοποιημένο αθλητισμό που γεννάει στρατούς χούλιγκαν δεμέ με επιχειρηματικά συμφέροντα, γεννάει εγκληματική δράση φασιστικών συμμοριών στη Θεσσαλονίκη και αλλού, εμείς ανοίγουμε πλατιά την συζήτηση στα σχολεία, στις σχολές, στις , στα στέκια με όλους τους νέους που αντιμετωπίζουν τον αθλητισμό ως ανάγκη, ως κάτι που τους δίνει δύναμη στην καθημερινότητα τους, που καλλιεργεί το ομαδικό πνεύμα, την συλλογικότητα, την ευγενή άμιλλα.

Η αγνή της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλάθλων των ομάδων για τον αθλητισμό, δεν έχει καμία σχέση με οπαδικούς “στρατούς” συνδεδεμέ με επιχειρηματικά συμφέροντα. “Στρατοί” που αξιοποιούνται ποικιλοτρόπως από ένα σύστημα που πασχίζει να κρατά το λαό και τη νεολαία με σκυμμένο κεφάλι.

Ο αθλητισμός είναι δικαίωμα και ανάγκη της νεολαίας. Διεκδικούμε γενναία χρηματοδότηση ώστε να αναβαθμιστούν οι ρημαγμένες εγκαταστάσεις στα σχολεία και στις γειτονιές με δωρεάν για όλους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση