Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ποδαρικό στο 2020 χωρίς αγώνα για τους μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού Βόλου
Ποδαρικό στο 2020 χωρίς αγώνα  για τους μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού Βόλου

Ποδαρικό στο 2020 χωρίς αγώνα για τους μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού Βόλου

Χωρίς γών θα κυλήσει η πρώτη του νέου έτους για την ομάδα ανδρικής ς του Ολυμπιακού Βόλου, μιας και ο Φαίακας Κέρκυρας δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι του .

Η ομάδα της Κέρκυρας ενημέρωσε την Ομοσπονδία πώς δεν δύναται να ταξιδεύσει στον Βόλο για να συμμετάσχει στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Γ' ς ανδρών. Ως εκ τούτου η ομάδα  του Βόλου θα πάρει το ματς στα χαρτιά.

Στις δηλώσεις του, ο προπονητής Γιώργος Βλιώρας τόνισε: «Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Πιστεύω ότι θα μας ωφελήσει το γεγονός ότι δε θα διεξαχθεί το παιχνίδι με την Κέρκυρα, καθώς θα έχουμε περισσότερες μέρες, μετά την επανέναρξη των προπονήσεων ώστε να δέσουμε και πάλι και να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς τις προηγούμενες ημέρες έλειπαν κάποια παιδιά. Κάναμε κάποια φιλικά μέσα στις γιορτές με την και με τη Νίκη Βόλου, ενώ με τη Νίκη θα αγωνιστούμε σε νέο φιλικό την ερχόμενη Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, ανταποδίδοντας και το πρώτο μεταξύ μας φιλικό παιχνίδι.

Είναι μια ευκαιρία και για τις δύο ομάδες να κάνουν μια ακόμα καλή προπόνηση, καθώς δεν υπάρχει άλλη ομάδα στη Μαγνησία, σε αυτό το επίπεδο. Όσον αφορά τους τραυματισμούς, τόσο ο Ίλτσογλου όσο και ο Καραμήτσος είναι καλύτερα και το γεγονός ότι δεν θα έχουμε αγώνα την θα τους βοηθήσει ακόμα περισσότερο, ώστε να επανέλθουν ομαλά.

Εμείς πια προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον ΣΚ Ιωάννινα, μια ιδιαίτερα δυνατή ομάδα, κόντρα στην οποία ενδεχόμενη ήττα, δε θα έχει συνέπειες. Θα επιδιώξουμε, όμως, τη νίκη στο μεθεπόμενο παιχνίδι με τους Τιτάνες Παλαμά, ώστε να κλείσουμε καλά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και να εδραιώσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία».

Η ς της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου εύχεται καλή χρονιά σε όλους και πολλές επιτυχίες στην ομάδα .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση