Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ποδαρικό στο 2020 χωρίς αγώνα για τους μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού Βόλου
Ποδαρικό στο 2020 χωρίς αγώνα  για τους μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού Βόλου

Ποδαρικό στο 2020 χωρίς αγώνα για τους μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού Βόλου

Χωρίς αγώνα θα κυλήσει η πρώτη Κυριακή του νέου έτους για την ομάδα ανδρικής καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου, μιας και ο Φαίακας ς δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι του .

Η ομάδα της ς ενημέρωσε την Ομοσπονδία πώς δεν δύναται να ταξιδεύσει στον Βόλο για να συμμετάσχει στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Γ' ς ανδρών. Ως εκ τούτου η ομάδα  του Βόλου θα πάρει το ματς στα χαρτιά.

Στις δηλώσεις του, ο προπονητής Γιώργος Βλις τόνισε: «Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Πιστεύω ότι θα μας ωφελήσει το γεγονός ότι δε θα διεξαχθεί το παιχνίδι με την Κέρκυρα, καθώς θα έχουμε περισσότερες μέρες, μετά την επανέναρξη των προπονήσεων ώστε να δέσουμε και πάλι και να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς τις προηγούμενες ημέρες έλειπαν κάποια . Κάναμε κάποια μέσα στις γιορτές με την Ανάληψη και με τη ίκη Βόλου, ενώ με τη ίκη θα αγωνιστούμε σε νέο φιλικό την ερχόμενη Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, ανταποδίδοντας και το πρώτο μεταξύ μας φιλικό παιχνίδι.

Είναι μια ευκαιρία και για τις δύο ομάδες να κάνουν μια ακόμα καλή προπόνηση, καθώς δεν υπάρχει άλλη ομάδα στη Μαγνησία, σε αυτό το επίπεδο. Όσον αφορά τους τραυματισμούς, τόσο ο Ίλτσογλου όσο και ο Καραμήτσος είναι καλύτερα και το γεγονός ότι δεν θα έχουμε αγώνα την Κυριακή θα τους βοηθήσει ακόμα περισσότερο, ώστε να επανέλθουν ομαλά.

Εμείς πια προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον ΣΚ , μια ιδιαίτερα δυνατή ομάδα, κόντρα στην οποία ενδεχόμενη ήττα, δε θα έχει συνέπειες. Θα επιδιώξουμε, όμως, τη νίκη στο μεθεπόμενο παιχνίδι με τους Τιτάνες Παλαμά, ώστε να κλείσουμε καλά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και να εδραιώσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία».

Η Διοικούσα Επιτροπή καλαθοσφαίρισης της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου εύχεται καλή χρονιά σε όλους και πολλές επιτυχίες στην ομάδα .

"Αλιεύοντας" την είδηση