Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Plastira’s lake trail race
Plastira’s lake trail race

Plastira’s lake trail race

Με μεγάλη διεξήχθη ο 1ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου την 9 Απριλίου 2017, μια διοργάνωση του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καρδίτσας “ΠΕΡΣΕΑΣ” σε με τον εκ φύσεως μοναδικό Δήμο Λίμνης Πλαστήρα. Οι 500 περίπου αθλητές και λάτρεις της φύσης που βρέθηκαν στην γραμμή της αφετηρίας μαζί με τους εθελοντές και τους θεατές δημιούργησαν μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα. Ήταν μια ευκαιρία για τους περισσοτέρους να γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχή μας και να απολαύσουν τη ζεστή φιλοξενία του νομού.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Μεγάλος νικητής στον αγώνα των 20χλμ. Ανδρών αναδείχθηκε ο Αχιλλέας Χριστάνας της TRG/TECNIKA με χρόνο 1:25:33 με δεύτερο τον Ηλία Γιακίμη της ίδιας ομάδας και τρίτο τον Κωνσταντίνο Τσάντο της  ULTRA TRAIL PELION.

Στα 20χλμ γυναικών πρώτη θέση για την Μακρίνα Γρηγοριάδου της ομάδας ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ με 01:50:55 , δεύτερη η Φένια Βότσιου της TRG/TECNIKA με 02:02:24 και τρίτη η Γιαννούτσου με 02:03:25 .

Στα 10χλμ ανδρών νικητής ήταν ο Νίκος Ρούσσας της TRG/TECNIKA με 00:35:53 , δεύτερος ο Αλέξανδρος Γελαδάρης του ΑΠΣ.ΖΕΥΣ ΠΙΕΡΙΑΣ με 00:36:07 και τρίτος ο Αθανάσιος Κουρής  της ομάδς INOV8-FIFTH ELEMENT με 00:37:30 ενώ στις στον αγώνα των 10χλμ πρώτη ήταν η Βάσω Αβδουλά με 00:46:32  δεύτερη η Κωνσταντίνα Νάστου του ΣΚΑΜ με 00:49:05 και Τρίτη η Κωνσταντίνα Γκατζή του Γυμναστικού Συλλόγου Καρδίτσας με 00:49:28.

Για την της οργάνωσης ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα Τσιαντή Δημήτριο, τους αντιδημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου, την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Όλγα Χρήστου για την υποστήριξη και την βοήθεια τους από την πρώτη στιγμή που θέσαμε την ιδέα του αγώνα μας.

Σημαντικότατη βέβαια ήταν και η παρουσία των εθελοντών-φορέων, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει ο  1ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου όπως:

Το ΕΚΑΒ Καρδίτσας, για την διάθεση ασθενοφόρου.

  • Το Τμήμα Τροχαίας Καρδίτσας που συνείσφερε τα μέγιστα για τη κάλυψη του αγώνα και την ασφαλή διέλευση των δρομέων σε όλη τη διαδρομή.
  • Τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Παράρτημα Καρδίτσας για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη στον τερματισμό του αγώνα.
  • Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας που συνόδευε τους μας καθ όλη την διάρκεια του αγώνα.
  • Τον Σύλλογο Αιμοδοτών Καρδίτσας.
  • Τον Σύλλογο Νέων Νεοχωρίου, για την υποστήριξή του στους σταθμούς τροφοδοσίας.
  • Τον Τέλη Τσόγκα για την παρουσίαση του αγώνα και τον Βαγγέλη Παπαβασιλείου για την online κάλυψη του αγώνα.
  • Τους αθλητές του Συλλόγου , που υποστήριξαν γραμματειακά τις εκκινήσεις  και στον τερματισμό με τη εξυπηρέτηση των δρομέων για την παραλαβή των αναμνηστικών.
  • Τους υπαλλήλους του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα που συνετέλεσαν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

 

Ο  1ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου PLASTIRA'S LAKE TRAIL RACE έκοψε το νήμα του τερματισμού, με απόλυτη επιτυχία, και την υπόσχεση ο τερματισμός αυτός να σημάνει μία νέα αφετηρία.

Γιατί σκοπός των διοργανωτών είναι αυτός ο . να γίνει θεσμός.  

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση