Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Την πρωτοχρονιάτικη πίττα του κόβει ο ΑΣ Ολυμπιακός
Την πρωτοχρονιάτικη πίττα του κόβει ο ΑΣ Ολυμπιακός

Την πρωτοχρονιάτικη πίττα του κόβει ο ΑΣ Ολυμπιακός

Την 24 Ιανουαρίου και ώρα 12.30 , στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ , ο ΑΣ Ολυμπιακός 1937 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη για όλα τα τμήματά του .

Τα εκατοντάδες παιδιά των τμημάτων Μπάσκετ , ποδοσφαίρου , κολύμβησης , βόλεϊ , άρσης βαρών και πάλης-τζούντο , μαζί με τους προπονητές τους , την διοίκηση , τους γονείς τους και τους προσκεκλημένους , θα συναντηθούν σε ένα εορταστικό κλίμα , με πολλές εκπλήξεις .

Το Δ/κο Συμβούλιο του Ολυμπιακού Βόλου , στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει κάποιους ανθρώπους της οικογένειας , οι οποίοι έχουν σημαντική συνεισφορά ώστε ο ιστορικός σύλλογος να μπορεί να προσφέρει στην αθλητική της ς .

Ο Ανέστης Ιωσηφίδης χρόνια ποδοσφαιρικός παράγοντας στον και στον Τοξότη , ο Γιάννης Καφενταράκης , διευθύνων σύμβουλος του Κέντρου Αποκατάστασης ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ , η Αριάδνη Κανελλοπούλου , γονέας παιδιού στην ακαδημία ποδοσφαίρου , καθώς και οι : Τιρτιράκης Λευτέρης και Λάζος Στέλιος , γονείς αθλητών των ακαδημιών ποδοσφαίρου για την τους στη συντήρηση του αθλητικού κέντρου, στην Άλλη Μεριά .

Την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης θα την επιμεληθεί ο DJ Μάνθος Μπάντελης .

Θα σταλούν προσ στις πολιτικές και αθλητικές αρχές της πόλης μας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση