Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πετυχημένη η παρουσία των ακαδημιών του Α.Ο. Δάφνης σε τουρνουά στη Θεσσαλονίκη
Πετυχημένη η παρουσία των ακαδημιών του Α.Ο. Δάφνης σε τουρνουά στη Θεσσαλονίκη

Πετυχημένη η παρουσία των ακαδημιών του Α.Ο. Δάφνης σε τουρνουά στη Θεσσαλονίκη

 

 

Έχοντας λάβει πλούσιες εμπειρίες, αλλά και ποδοσφαιρικές γνώσεις, επέστρεψαν οι του Α.Ο. Δάφνης Βόλου από τη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχαν σε τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο ΑΣ Κανονιέρηδες, το Σάββατο 31 Μαρτίου.

Στην αποστολή συμμετείχαν περίπου 22 , γονείς προπονητές, ο πρόεδρος του Α.Ο. Δάφνης Ιωάννης Τσάτσος, ο αντιπρόεδρος ιώργος Τάκης, το μέλος του Δ.Σ. Απόστολος Κουσιαλάκης κι ο έφορος ακαδημιών Μελέτης ιούργας.

Οι του Α.Ο. Δάφνης, αγωνίστηκαν με τις αντίστοιχες ακαδημίες του Εθνικού Ευόσμου, του Αγροτικού Αστέρα και φυσικά της διοργανώτριας ομάδας Α.Σ. Κανονιέρηδες.

Μάλιστα είχαν την ευκαιρία μετά την ολο των παιχνιδιών, να επισκεφτούν το γήπεδο του ΠΑΟΚ και την μπουτίκ της ομάδας στην Τούμπα.

Η του Α.Ο. Δάφνης Βόλου, ευχαριστεί τους Κανονιέρηδες και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Φώτη Μούντα για την πρόσκληση και δεσμεύεται να ανταποδώσει την φιλοξενία, καθώς και τον διευθυντή ακαδημιών του ΠΑΟΚ Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο για την στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

 

Τουρνουά Αγ. Άννα

α σημειωθεί ότι την εβδομάδα μετά το , οι ακαδημίες του Α.Ο. Δάφνης, θα συμμετέχουν σε τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνουν οι ακαδημίες της Αγίας Άννας, με τη συμμετοχή κι άλλων ομάδων.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση