Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πετυχημένη η παρουσία των ακαδημιών του Α.Ο. Δάφνης σε τουρνουά στη Θεσσαλονίκη
Πετυχημένη η παρουσία των ακαδημιών του Α.Ο. Δάφνης σε τουρνουά στη Θεσσαλονίκη

Πετυχημένη η παρουσία των ακαδημιών του Α.Ο. Δάφνης σε τουρνουά στη Θεσσαλονίκη

 

 

Έχοντας λάβει πλούσιες εμπειρίες, αλλά και ποδοσφαιρικές γνώσεις, επέστρεψαν οι του Α.Ο. Δάφνης από τη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχαν σε τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο ΑΣ Κανονιέρηδες, το Σάββατο 31 Μαρτίου.

Στην συμμετείχαν περίπου 22 παιδιά, γονείς , ο πρόεδρος του Α.Ο. Δάφνης Ιωάννης Τσάτσος, ο αρόεδρος Γιώργος Τάκης, το μέλος του Δ.Σ. Απόστολος Κουσιαλάκης κι ο έφορος ακαδημιών Μελέτης Γιούργας.

Οι του Α.Ο. Δάφνης, αγωνίστηκαν με τις αντίστοιχες ακαδημίες του Εθνικού Ευόσμου, του Αγροτικού Αστέρα και φυσικά της διοργανώτριας ομάδας Α.Σ. Κανονιέρηδες.

Μάλιστα είχαν την ευκαιρία μετά την ολοκλήρωση των παιχνιδιών, να επισκεφτούν το γήπεδο του και την μπουτίκ της ομάδας στην Τούμπα.

Η του Α.Ο. Δάφνης , ευχαριστεί τους Κανονιέρηδες και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Φώτη Μούντα για την πρόσκληση και δεσμεύεται να ανταποδώσει την φιλοξενία, καθώς και τον διευθυντή ακαδημιών του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο για την επίσκεψη στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

 

Τουρνουά Αγ. Άννα

Να σημειωθεί ότι την εβδομάδα μετά το Πάσχα, οι ακαδημίες του Α.Ο. Δάφνης, θα συμμετέχουν σε τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνουν οι ακαδημίες της Αγίας Άννας, με τη συμμετοχή κι άλλων ομάδων.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση