Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πετάει με τον Χουλτ για τη Στοκχόλμη ο Παναθηναϊκός
Πετάει με τον Χουλτ για τη Στοκχόλμη ο Παναθηναϊκός

Πετάει με τον Χουλτ για τη Στοκχόλμη ο Παναθηναϊκός

Με τον ίκλς Χουλτ ν είναι στην αποστολή, αλλά όχι σίγουρα και στην ενδεκάδα, αναχωρεί σήμερα το πρωί ο Παναθηναϊκός με πτήση τσάρτερ για τη Στοκχόλμη, όπου αύριο (20.00) θα αντιμετωπίσει την ΑΪΚ στη ρεβάνς του 1-0 της Λεωφόρου.

Ο Σουηδός αμυντικός δεν μπήκε, για προληπτικούς λόγους περισσότερο, στο κανονικό και περιορίστηκε σε ατομικό. Λογικά θα είναι ετοιμο, αλλά επειδή οι μυϊκοί τραυματισμοί αυτού του είδους κρύβουν συχνά εκπλήξεις, ο Στραματσόνι δεν θεωρεί δεδομένη τη συμμετοχή του. ι' αυτό και πήρε στην αποστολή τον άνο, ο οποίος στον πρώτο αγώνα είχε μείνει εκτός 18άδας μαζί με τον 18χρονο τερματοφύλακα Ξενόπουλο.

Στην 20μελή αποστολή μετέχει και ο Μπουμάλ, ο οποίος έβγαλε χθες χωρίς ενοχλήσεις το . Ο Στραματσόνι άφησε ξανά εκτός τον Αμπέντ, ενώ δεν υπολογίζει τον ανέτοιμο Τελάντερ και τον τραυματία Παναγιώτη Βλαχοδήμο. Οι 20 της αποστολής είναι οι ίδιοι με τον αγώνα της Λεωφόρου: Στιλ, Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Μέστο, Χουλτ, Νάνο, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Ζέκα, Λεντέσμα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Λέτο, ουακάσο, Μπεργκ, Μπουμάλ, Ρέις, Κλωναρίδης.

Με βάση τις δοκιμές του Ιταλού στις προπονήσεις, νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα αναμένεται να είναι ο Ρόμπιν Λουντ σε έναν σύνθετο ρόλο στη μεσαία γραμμή δίπλα στους Λεντέσμα και Ζέκα.

• Το πανό που σήκωσαν οι παίκτες της ΑΪΚ στο ματς με τη Φάλκενμπεργκ, ζητώντας από τους οπαδούς να στηρίξουν την ομάδα στο ματς με τον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως έπιασε τόπο! Αν και το παιχνίδι δεν γίνεται στη φυσική της έδρα, η ΑΪΚ ανακοίνωσε ότι μέχρι χθες είχε προπωλήσει 9.652 εισιτήρια. Πρόκειται για αρκετά μεγάλο αριθμό για τα των τελευταίων χρόνων στη Σουηδία, ο οποίος σίγουρα θα αυξηθεί μέχρι αύριο!

• Μετά τον αγώνα με την ΑΪΚ αναμένονται εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης σέντερ φορ. Αν και δύσκολη περίπτωση, ο Ρινάλντι παραμένει ακόμα ψηλά στην «πράσινη» λίστα. Την άλλη εβδομάδα πρόκειται να ξεκαθαρίσει οριστικά και το θέμα του Σίλντενφελντ.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση