Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πετάει για το Ζάγκρεμπ η εθνική ομάδα
Πετάει για το Ζάγκρεμπ η εθνική ομάδα

Πετάει για το Ζάγκρεμπ η εθνική ομάδα

Τόσο ο Βασίλης Τοροσίδης, όσο και ο Σως Παπασταθόπουλος ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Ο Μίκαελ Σκίμπε θα τους περιμένει έως και την τελευταία στιγμή, ελπίζοντας πως θα καταφέρουν να αγωνιστούν στο αυριανό πρώτο άζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την στο Ζάγκρεμπ. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην αποψινή τελευταία προπόνηση που θα γίνει στην πρωτεύουσα της ς.

Η του αροσωπευτικού συγκροτήματος θα «πετάξει» από τα Σπάτα στις 11 το πρωί. Να σημειωθεί πως πλην των Τοροσίδη, Παπασταθόπουλου, ατομικό πρόγραμμα έκανε χθες και ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο Ιταλός νλούκα Ρόκι ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον πρώτο αγώνα στο Ζάγκρεμπ. Παράλληλα, πρόστιμο επέβαλε η FIFA στην ΕΠΟ για όλα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι της προκριματικής φάσης με το Γιβραλτάρ στο Καραϊσκάκη.

Σύμφωνα με την πειθαρχική η Εθνική τιμωρήθηκε για παραβίαση των άρθρων 65 και 67 για την των γηπέδων, που αφορούν την είσοδο και χρήση λέιζερ, την παρουσία θεατών στους διαδρόμους κάτι που απαγορεύεται ρητά, αλλά και για που έγιναν στις εξέδρες. Υπενθυμίζεται πως σε εκείνο το ματς, ένας φίλαθλος με φανέλα του Παναθηναϊκού, που ήταν στη θύρα 7, δέχθηκε επίθεση και διέφυγε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση