Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πετάει για το Ζάγκρεμπ η εθνική ομάδα
Πετάει για το Ζάγκρεμπ η εθνική ομάδα

Πετάει για το Ζάγκρεμπ η εθνική ομάδα

Τόσο ο Βασίλης Τοροσίδης, όσο και ο Σως Παπασταθόπουλος ακολούθησαν χθες ατομικό , καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Ο Μίκαελ Σκίμπε θα τους περιμένει έως και την τελευταία στιγμή, ελπίζοντας πως θα καταφέρουν να αγωνιστούν στο αυριανό πρώτο του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην αποψινή τελευταία προπόνηση που θα γίνει στην πρωτεύουσα της Κροατίας.

Η αποστολή του αροσωπευτικού συγκροτήματος θα «πετάξει» από τα Σπάτα στις 11 το πρωί. Να σημειωθεί πως πλην των Τοροσίδη, Παπασταθόπουλου, ατομικό έκανε χθες και ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι ορίστηκε από την να διευθύνει τον πρώτο αγώνα στο Ζάγκρεμπ. Παράλληλα, πρόστιμο επέβαλε η FIFA στην για όλα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι της προκριματικής φάσης με το ιβραλτάρ στο Καραϊσκάκη.

Σύμφωνα με την πειθαρχική επιτροπή η Εθνική τιμωρήθηκε για των άρθρων 65 και 67 για την ασφάλεια των γηπέδων, που αφορούν την είσοδο και χρήση λέιζερ, την παρουσία θεατών στους διας κάτι που απαγορεύεται ρητά, αλλά και για επεισόδια που έγιναν στις εξέδρες. Υπενθυμίζεται πως σε εκείνο το ματς, ένας φίλαθλος με φανέλα του Παναθηναϊκού, που ήταν στη θύρα 7, δέχθηκε επίθεση και διέφυγε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: kathimerini
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση