Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πέρασε “αέρας” από τον Τύρναβο ο Ολυμπιακός (0-4)
Πέρασε “αέρας” από τον Τύρναβο ο Ολυμπιακός (0-4)

Πέρασε “αέρας” από τον Τύρναβο ο Ολυμπιακός (0-4)

Οι έδειξαν σοβαρότητα και δεν άφησαν περιθώριο στους Λαρισαίους να αντιδράσουν, σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, δείχνοντας την ανωτερότητά τους – Κορυφαίος ο Γκουγκούδης, που πέτυχε δύο γκολ κι “έφτιαξε” ακόμα ένα.

Αντιμετοπίζοντας μία ομάδα μικρότερης κατηγορίας και κατώτερης ποιοτικά, ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι ήθελε στο του Τυρνάβου, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να δοκιμάζει διάφορα σχήματα, πρόσωπα και θέσεις. Σκόρερ οι Χιντζίδης (8′), Γκουγκούδης (65′, 84′) και Μοράν (79′).

Έκανε τη διαφορά ο Χιντζίδης στο πρώτο μέρος

Ο Ολυμπιακός έπαιξε κυριαρχίας, καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τους να δείχνουν τις προθέσεις του από νωρίς. Στην πρώτη σημαντική στιγμή τους, λοιπόν, ευτύχησαν να προηγηθούν, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του πολύ καλού Χιντζίδη, γράφοντας το 0-1.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού ήταν συνεχόμενη πηγή κινδύνου για τα καρέ των γηπεδούχων, δημιουργώντας πολλά ρήγματα στην άμυνα του Τυρνάβου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σταθερά την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν να βρουν χώρους, με τη δεύτερη κλασική τους ευκαιρία να έρχεται στο 42ο λεπτό.

Συγκεκριμένα, ο Χιντζίδης από αριστερά σέντραρε και ο ικολιάς από πλεονεκτική θέση έπιασε το μονοκόματο βολέ, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

One man show για τον Γκουγκούδη στην επανάληψη

Στο δεύτερο μέρος, πραγματοποιήθηκαν αρκετές αλλαγές για την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη, κάτι, όμως, που δεν την εμπόδισε να συνεχίσει την πολύ καλή της εμφάνιση στη συνέχεια.

ωρίς στην επανάληψη, είχαμε την πρώτη και μοναδική κλασική ευκαιρία για την ομάδα του Τυρνάβου. Συγκεκριμένα, ο Γιαλαμίδης δεν γύρισε σωστά τη μπάλα στον Στρατηλάτη, με τον επιθετικό του Τυρνάβου να γίνεται αποδέκτης της μπάλας, αλλά το πλασέ του κατάφερε να απομακρύνει στη γραμμή της εστίας ο Νικολόπουλος.

Στο 60′, ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι και πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αυτή τη φορά από τον Ντιέγκο Λεόν, ενώ οχτώ λεπτά αργότερα ο Γκουγκούδης έγραψε το 0-2, με όμορφο πλασέ, ύστερα από την ασίστ του Σκοπελίτη.

Ο μεσοεπιθετικός των ερυθρολεύκων, μετά το τέρμα που πέτυχε, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των γηπεδούχων. Στο 79′, λοιπόν, ήταν εκείνος που σέρβιρε το τρίτο γκολ στον Μοράν, με όμορφη σέντρα και τον Ισπανό από πλεονεκτική θέση να μην αστοχεί για το 0-3, ενώ στο 84′ σκόραρε εκ νέου με δυνατό σουτ, ύστερα από κάθετη πάσα του Ντιέγκο Λεόν, σφραγίζοντας την εξαιρετική εμφάνισή του.

Τελικό σκορ, 0-4 για την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη, πραγματοποιώντας μία μεστή και ουσιώδης εμφάνιση.

(Μιλτιάδης Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Μητσογιάννης, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Λιούγκος, Παπαχρήστος, Λύταινας, Τσιρλίδης, .

Ολυμπιακός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Δασκαλάκης, Αρβανίτης, Καραμανλής, Καρράς, Παναγιώτου, Ζέρης, Τσιάρας, Νικολιάς, Χιτζίδης, Σκοπελίτης, Αλαμάνης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Στρατηλάτης, Νικολόπουλος, Γιαλαμίδης, Καρράς, Μπουτζίκος, Κεσίδης, Φερνάντεζ, Μοράν, Γκουγκούδης, Λεόν, Αλαμάνης (65΄ Σκοπελίτης)

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση